knk kaç gb olsun kaç mhz olsun onları söylememişsinarkadaşlar en ucuzu olursa sevinirim.
Bende merak ettim mesela 16gb 3000mhz ne vardır?Kaç GB?
kaç Mhz?
Bende merak ettim mesela 16gb 3000mhz ne vardır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
8x2 ama
knk normal olsun ne ben sana 3000mhz bulam mademkardeşim 8gb x2 olsun mhz normal olsun
Bende merak ettim mesela 16gb 3000mhz ne vardır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
8x2 ama
kardeşim 8gb x2 olsun mhz normal olsun
anakart ne destekliyo bilmiyozki model belirt ona göre önerelimkardeşim 8gb x2 olsun mhz normal olsun
Ddr4'dür yüksek ihtimalle rgb rame parası varsa ddr4 anakartı vardır .anakart ne destekliyo bilmiyozki model belirt ona göre önerelim
DDR önemli değil mesela 3000 mhz destekliyo olsun ankartı biz bu adama gidip 3300 mhz önersek boşuna para vermicekmiDdr4'dür yüksek ihtimalle RGB rame parası varsa ddr4 anakartı vardır .
DDR önemli değilmi siz bu bilgileri nerden alıyorsunuz acaba ddr3 bir anakartda ddr4 ram nası takıcaksanız. O mhz değeri geleceğe dönük olur.DDR önemli değil mesela 3000 mhz destekliyo olsun ankartı biz bu adama gidip 3300 mhz önersek boşuna para vermicekmi
Ve 3000mhz bir ram 3600mhz oc'lanabilir bunuda bilmiyorsanız söyleyeyim.DDR önemli değilmi siz bu bilgileri nerden alıyorsunuz acaba ddr3 bir anakartda ddr4 ram nası takıcaksanız. O mhz değeri geleceğe dönük olur.
Siz bence forumdaki insalara bilgi vermeyin bir şey bilmiyorsunuz biliyor gibi davranıyorsunuz. Siz asus kart 30fps fazla veren değilmiydiniz ya.