Neler Yeni

RGB FAN KULLANMAK İSTİYORUM

Healer02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlker
ASUS PRİME B760M-K ANAKART KULLANIYORUM ANAKARTI SEÇERKEN ARGB KONTROLERI OLDUĞUNU GÖRÜP SEÇMİŞTİM AMA HATA YAPIP KASAMI FRGB SEÇMİŞTİM DOLAYISIYLA FAN IŞIKLARINI KONTROL EDEMİYORUM. BU İŞLERDEN ÇOK ANLAMIYORUM RGB PİN SAYISIDIR KAÇ TANE FAN TAKABİLİRİM FALAN BİLMİYORUM BU KONUDA BİLGİ VEREBİLECEK OLAN VEYE ANAKART ÜZERİNDEN KONTROL EDEBİLECEĞİM BİR FAN ÖNERİSİ OLAN VARSA ÇOK MEMNUN OLURUM

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
ASUS PRİME B760M-K ANAKART KULLANIYORUM ANAKARTI SEÇERKEN ARGB KONTROLERI OLDUĞUNU GÖRÜP SEÇMİŞTİM AMA HATA YAPIP KASAMI FRGB SEÇMİŞTİM DOLAYISIYLA FAN IŞIKLARINI KONTROL EDEMİYORUM. BU İŞLERDEN ÇOK ANLAMIYORUM RGB PİN SAYISIDIR KAÇ TANE FAN TAKABİLİRİM FALAN BİLMİYORUM BU KONUDA BİLGİ VEREBİLECEK OLAN VEYE ANAKART ÜZERİNDEN KONTROL EDEBİLECEĞİM BİR FAN ÖNERİSİ OLAN VARSA ÇOK MEMNUN OLURUM
1723834112722.png

direk anakarta bağlayacaksan 4 pin gibi görünen rgb portuna 3 pin ise fan bağlantısı

1723834258411.png

eğer şunun gibi gelirse kontrolcüye ihtiyacın var kontrolcüyüde anakarta bağlayacaksın.
program ise signalrgb öneririm.

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Alıntıyı görüntüle
direk anakarta bağlayacaksan 4 pin gibi görünen rgb portuna 3 pin ise fan bağlantısı

Alıntıyı görüntüle
eğer şunun gibi gelirse kontrolcüye ihtiyacın var kontrolcüyüde anakarta bağlayacaksın.
program ise signalrgb öneririm.
Sen bilen birisi gibisin kasa fanlarımın hızını nasıl kontrol edebilirim söyleyebilir misin

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
Sen bilen birisi gibisin kasa fanlarımın hızını nasıl kontrol edebilirim söyleyebilir misin

fan jakını anakarta bağlarsan fan kontrol adında program var en basit olanı.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
Top Bottom