Neler Yeni

RGB Fan Sorunu

tuzruhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Goksel
Arkadaşlar merhaba
Dark Guardian marka kasam var kasadan çok memnunum fakat fan ışıkları aşırı gözümü yoruyor, kısacası ışık şiddeti fazla geliyor.
Ben de bu fanlara yeni bir kontrolcü alıp kumandası ile buradan ışık şiddetini ayarlamayı hedefliyorum.Sizce bu mümkün mü ? Mümkünse önereceğiniz fan kontrolcüleri var yada başka bir çözüm yolu bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.

İyi Forumlar

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
RGB kontrolcüsü alsan bile parlaklık ayarı yapacağın bi' kontrolcü olduğunu sanmıyorum.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kontrolcü bulabilir mısın bilemiyorum ama akşamları kapatıp gündüzleri açarsan pek göz yormaz. Öyle kullanmayı deneyebilirsin. Yok ben RGB olsun istiyorum dersen siyah bant çek :)

tuzruhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Goksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RGB kontrolcüsü alsan bile parlaklık ayarı yapacağın bi' kontrolcü olduğunu sanmıyorum.
Hocam kumandalı rgb kontrolcüleri var fanlardan bağımsız satılan,fanların uyum sorununun olmaması gibi bir şey var mı onu anlayamadım sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontrolcü bulabilir mısın bilemiyorum ama akşamları kapatıp gündüzleri açarsan pek göz yormaz. Öyle kullanmayı deneyebilirsin. Yok ben RGB olsun istiyorum dersen siyah bant çek :)
Evet kontrolcüler satılıyor aliexpresste de var sadece fanların uyum sorunu gibi bir şey var mı onu bilmiyorum.

Evet kontrolcüler satılıyor aliexpresste de var sadece fanl

l

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Eğer fanlarda ve kontrolcüde RGB girişleri varsa uyumsuzluk gibi bir şey olmaz.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Valla rgb evet ilk başlarda çok cazip böyle yanarlı dönerli efsane gözüküyor ama göz alışınca hevesini alınca ışıksız da olsa aynı şey diyebiliyormuş insan. Sistemimi alalı 1 sene oldu son 4 5 aydır pc yi açtıktan sonra yaptığım ilk iş kasanın ışıklarını kapatmak.

tuzruhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Goksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla RGB evet ilk başlarda çok cazip böyle yanarlı dönerli efsane gözüküyor ama göz alışınca hevesini alınca ışıksız da olsa aynı şey diyebiliyormuş insan. Sistemimi alalı 1 sene oldu son 4 5 aydır PC yi açtıktan sonra yaptığım ilk iş kasanın ışıklarını kapatmak.
Hocam ben de aslında çok fazla yanar dönerli şeyleri sevmiyorum ama böyle odanın içerisine hafif bir hava katması için loş bir ışık oluşturması hoşuma gidiyor,zaten hali hazırda düşük ışıklı gece lambası kullanıyorum

Top Bottom