QRuder Cezalı 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 2,328 Reaksiyon skoru 1,280 18 Eylül 2022 #1 Kumandalı 5M RGB Led şerit önerisi istiyorum araştırdım baktım birkaçtane buldum ama emin olamadım çok dandik duruyor sizin aldığınız felan varsa paylaşır mısınız ,teşekkürler.
Kumandalı 5M RGB Led şerit önerisi istiyorum araştırdım baktım birkaçtane buldum ama emin olamadım çok dandik duruyor sizin aldığınız felan varsa paylaşır mısınız ,teşekkürler.
Altın_Vizörlü_Adam 80+ Bronze Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 561 Reaksiyon skoru 139 11 Mart 2023 #2 QRuder yazmış: Kumandalı 5M RGB Led şerit önerisi istiyorum araştırdım baktım birkaçtane buldum ama emin olamadım çok dandik duruyor sizin aldığınız felan varsa paylaşır mısınız ,teşekkürler. Devamı için tıklayın... Hocam bulabildinizmi bu arada pp müq
QRuder yazmış: Kumandalı 5M RGB Led şerit önerisi istiyorum araştırdım baktım birkaçtane buldum ama emin olamadım çok dandik duruyor sizin aldığınız felan varsa paylaşır mısınız ,teşekkürler. Devamı için tıklayın... Hocam bulabildinizmi bu arada pp müq