Neler Yeni

RGB ledim sadece mavi ışık yanıyor?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Herkese merhabalar ben rgb ledimi duvara takmak için kontrol ediyordum kablosuz yapacaktım fakat tekrar denediğimde sadece mavi yandığını ve başka bir renk olmadığını gördüm direkt söktüm lehimlerini de söktüm elimle de değdirdiğimde ise yine mavi yandığını gördüm bu durumda ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Herkese merhabalar ben rgb ledimi duvara takmak için kontrol ediyordum kablosuz yapacaktım fakat tekrar denediğimde sadece mavi yandığını ve başka bir renk olmadığını gördüm direkt söktüm lehimlerini de söktüm elimle de değdirdiğimde ise yine mavi yandığını gördüm bu durumda ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Hocam şükrede bilirsin benim hiç yanmıyor.🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Led kutusunda veya ledlerde sorun olabilir başka led varsa onun kutusuyla değiştir sorun leddeyse kolay kolay çözüm olmaz.

Receb İvedik

80+ Bronze
hocam zaten yeşil kırmızı ve mavi yanar sadece tüm ledlerde ekranlarda. eğer sorun leddeyse kolay kolay çözüm olmayabilir arkadaşın dediği gibi kontrolcüde olabilir

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şükrede bilirsin benim hiç yanmıyor.🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Led kutusunda veya ledlerde sorun olabilir başka led varsa onun kutusuyla değiştir sorun leddeyse kolay kolay çözüm olmaz.
kontrolcüyü kontrol ettim elektriği tam iletiyor bakalım led değiştirip deneyeceğim duruma göre

Top Bottom