- Konu Sahibi Konu Sahibi
Baska yontemi de varmi hocam? Veya kendi kendine gider mi alali 8 gun olduKoy onu dene belki yük yapıcağı için düzelir halının altındaken paralar düzeliyordu.
Baska yontemi de varmi hocam? Veya kendi kendine gider mi alali 8 gun olduKoy onu dene belki yük yapıcağı için düzelir halının altındaken paralar düzeliyordu.
Anladim hocamDüzeleceğini sanmıyorum. Düzelse bile tekrar olacaktır.
Üzerine siyah tshirt koy ve ütüleAnladim hocam
üstüne kitap falan koy hocam baya bi, düz olunca da ağırlık yapacak bulduğun her şeyi koy ledlerin üzerinde denk getirme nolur nolmazBaska yontemi de varmi hocam? Veya kendi kendine gider mi alali 8 gun oldu
Ütüyü deneyebilirsin bak arkadaş yapmış. Her yeri led değil zaten bunların zarar gelmez. Ledin kaynağına dikkat et yeter.Anladim hocam
Hocam zaten iki uc yerde sikinti var gerisi duz ne kadar sure utuleyecegimÜtüyü deneyebilirsin bak arkadaş yapmış. Her yeri led değil zaten bunların zarar gelmez. Ledin kaynağına dikkat et yeter.
Hocam utuyu calistiricaz mi yoksa calistirmadan olcak miÜzerine siyah tshirt koy ve ütüle10-15 gün önce eski mousepadime yaptım rgb aydınlatmalı şu an dümdüz duruyor. Aydınlatma da sorun da yok. Risk aldım denedim oldu
Çalıştır orta ısılarda biraz ütüleHocam zaten iki uc yerde sikinti var gerisi duz ne kadar sure utuleyecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam utuyu calistiricaz mi yoksa calistirmadan olcak mi
Ledler bozulmaz dimi hocamÇalıştır orta ısılarda biraz ütüle
Havlu gibi bisey koyup acmadan utulersem olur mula dur dur napıyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam ütüyü direkt sürecek saf mısınız siz, rgb li mouse pad ler misina gibi şeffaf plastik ip ile birleşiyor , ütü sürerse eritme şansı var onlar erirse rgb siz mouse pad olur manyak manyak iş yapmayın herkesin her dediğini de yapmayın. Ütü sür ama mouse pad ile ütünün arasına havlu gibi bir şey koy annene söyle o bilir
hocam konudan alakasız mousepadden memnun musunuz bende rgb mousepad düşünüyorumdaArkadaşlar havaya kalktı çözemiyorum sinirlendim yardım edebilir misiniz nasıl hallederim?
Memnunum gayet rahat ve iyi bir hava katiyorhocam konudan alakasız mousepadden memnun musunuz bende rgb mousepad düşünüyorumda