ifatxh
80+
Dahası
Soruyu daha da açıklayacak olursam, seçtiğim anakartta RGB özelliği olmazsa kasadaki RGB'ler çalışır mı çalışmaz mı?
Şuan kasa konusunda aklıma takılan bir soru var. mATX bir anakart ile mATX bir kasa alma zorunluluğu var mı? Bir yandan sistem topluyorum diğer yandan soru soruyorum.Kasadaki fanların veya LED şeritlerin RGB/ARGB ışığı varsa kendi kontrolcüsü de olur, sağ olsunlar üreticiler herkesin anakartında RGB veya ARGB girişi olmadığını düşünüp kontrolcü koyuyorlar. Kontrolcü mevcutsa anakartında RGB veya ARGB girişine gerek kalmadan kontrol edebilirsin, ama yazılımla değil, kasanın üstündeki veya kumanda varsa onun üstündeki tuş ile.
Alacağın kasanın modelini de söylersen güzel olur.
Hayır, öyle bir zorunluluk yok. ATX destekleyen kasaya Micro-ATX anakart da takabilirsin.Şuan kasa konusunda aklıma takılan bir soru var. mATX bir anakart ile mATX bir kasa alma zorunluluğu var mı? Bir yandan sistem topluyorum diğer yandan soru soruyorum.
Bir soru daha soracağım. Kusura bakma seni yoruyorum ama her sorum için ayrı bir konu açmanın doğru olacağını düşünmüyorum.Hayır, öyle bir zorunluluk yok. ATX destekleyen kasaya Micro-ATX anakart da takabilirsin.
Fiyatı çok artmış, bu fiyatta pek önermem. HV PRO 550 bakabilirsin.Bir soru daha soracağım. Kusura bakma seni yoruyorum ama her sorum için ayrı bir konu açmanın doğru olacağını düşünmüyorum.
FSP 600W Meet 85 Güç Kaynağı
FSP 600W Meet 85 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu PSU iyi mi? Akım koruma vs. özelliği var mı?