Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Şimdi baktımda attığım ballistix de rgb değilmiş yav, tek rgb modeli var sanıyordum
Şimdi baktımda attığım ballistix de rgb değilmiş yav, tek rgb modeli var sanıyordum
8tl daha fazla vererek 3600mhz olanı alabilir
Çok güzel bir ramCrucial 8GB (1x8GB) Ballistix Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
RGB Modeli bu, alınabilir bütçeyi çok azıcık aşıyor
Thaiphoon ssini de bırakayım şuraya,Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
RGB Modeli bu, alınabilir bütçeyi çok azıcık aşıyor
Evet kendim kullanıyorum güzel bi' ram. Zaten kasa içinde siyah görünüyor genelde veya siyaha yakınÇok güzel bir ram
Tavsiye edermisin alayımmı 4gb ram yetmiyor da banaThaiphoon ssini de bırakayım şuraya,
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet kendim kullanıyorum güzel bi' ram. Zaten kasa içinde siyah görünüyor genelde veya siyaha yakın
12gb olarak kullanmak istiyorumTavsiye edermisin alayımmı 4gb ram yetmiyor da bana
Ballistixi genel olarak tavsiye ederim zatenTavsiye edermisin alayımmı 4gb ram yetmiyor da bana
TeşekkürlerBallistixi genel olarak tavsiye ederim zaten
Anakartın 1.50V(daha az da olabilir duruma göre) verebiliyorsa 3600CL14 kullanırsın, fakat ileride daha yeni DDR4 sistem alırsan iş görür
Olur da garanti bir çip çıkmıyor ballistix gibi, ballistix öneririm.Corsair Vengeance RGB PRO olur mu?
görmedim kb8tl daha fazla vererek 3600mhz olanı alabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok güzel bir ram
Tamamdırgörmedim kb
Evet bu güzelmiş, siyahını bulabilirsem daha da güzel olur. Çipten kastınız ne oluyor, bilmediğim için soruyorumOlur da garanti bir çip çıkmıyor ballistix gibi, ballistix öneririm.