Yardım rgb şerit led işimi görürmü

Reaksiyon skoru
30
arkadaşlar rgb şerit led ler trendyolda 70 -80-90 gibi fiyatlara var ben bunlardan almayı düşünüyorum
ledi kasaya monitörlerin arkasına ve masanın köşelerine koymayı düşünüyorum sizce beni tatmin eder mi? işimi görürmü bu fiyatta led ler

Ledi nereye bağlayacağın ve akabinde vereceğin enerji kaynağı önemli, bunu anlamayabilirsin, açmam gerekirse ben 4 pinli dark rgb led şerit aldım öğrendim ki anakartım argb destekliyor harici olarak yani rgb takarsam renk değişimi desteklemiyor anakart ne renk veriyorsa onu veriyor haliyle argb (3pin) aldım onu bağladım he 4pinli rgb şerit ledler noldu dersen diğer masama onları birleştirip bağladım bir de bluetooth kontrolcü ve 12V 1A adaptör bağlayıp ışıklandırma yaptım

Ledi nereye bağlayacağın ve akabinde vereceğin enerji kaynağı önemli, bunu anlamayabilirsin, açmam gerekirse ben 4 pinli dark rgb led şerit aldım öğrendim ki anakartım argb destekliyor harici olarak yani rgb takarsam renk değişimi desteklemiyor anakart ne renk veriyorsa onu veriyor haliyle argb (3pin) aldım onu bağladım he 4pinli rgb şerit ledler noldu dersen diğer masama onları birleştirip bağladım bir de bluetooth kontrolcü ve 12V 1A adaptör bağlayıp ışıklandırma yaptım
ben ana kartta deil alıcagım ledte adaptör var ona takmayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,659
Üyeler
189,673
Son üye
takocyN
Geri