Yardım Rgb ve performanslı fan önerir misiniz ?

Kaç tane

dark link var onu öneririm teknobiyotikten bakabilirsin kabloya gerek kalmadan fanları birbirine geçirecek tek kablo ile atıyorum yan yana 3 fan bağlıyorsun bu Lian Li de vs oldugu gibi.

1000072138.webp

3 lü paketi 900tl gibi birşeydi ama kalmamış, tekli şekilde satılıyor suanda bir bak istersen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyah

Beyaz

Bu fiyata en iyi alabileceğin fanlar
indirim yapmışlar iyimiş la fiyatları

corsair fanların statik basıncı 4,15 mm H₂0 diğer fanlardan daha iyi ve fiyat avantajı çok iyi
benim anakartın kendi fan hızı ayarlama özelliği var bir sıkıntı çıkartmaz değil mi ? bir de 14mm olanlara mı bakayım kasanın ön tarafına 3 tane 14 takılabiliyor

benim anakartın kendi fan hızı ayarlama özelliği var bir sıkıntı çıkartmaz değil mi ? bir de 14mm olanlara mı bakayım kasanın ön tarafına 3 tane 14 takılabiliyor
anakartın modeli nedir. Fan konusunda karar senin fakat bu fiyata alabileceğin en iyi performans bu fanlarda

anakartın modeli nedir. Fan konusunda karar senin fakat bu fiyata alabileceğin en iyi performans bu fanlarda
Bende ki anakart

MSI B650M Gaming Plus Wifi 7200Mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart​

akıllı fan özelliğini açıyorum kafasına göre düşürüp artırıyor

Siyah

Beyaz

Bu fiyata en iyi alabileceğin fanlar
Bu attığınız fanları alacam sanırım hocam karar verdim. Kasa olarak da şunu alacam sizce güzel durur mu bu fanlarla ?

üstteki sıvı soğutucu radyatörüne 3 tane , yan panele 3 tane , alt panele 3 tane ve 1 tane de egzoz olmak üzere 10 tane sipariş geçecem o fanlardan şu kasa için.

Geri