Allah başka dert vermesin.Evet başlıkta da belirttiğim gibi, rainbow,RGB vs. sıkıldım. Normal donanım bulamaz olduk. Performansını sevdiğim bir ürün rgbsiz yok. Evet kapatabiliyorum ama ben onu kapatacağım diye PCye saçma sapan uygulamalar yüklemek zorunda kalıyorum. Corsair ram ı aldım ona ayrı program indir, asus anakart var ona ayrı program indir, klavye ye ayrı indir... bunaldım.
harbi iyiymiş taşınabilirlik vs açısından birde sıcaklık farkı çok azmış baya iyiArkadaşlar konu çok farklı yerlere gitmişBen sadece sevmediğim bir trendi eleştirdim. Benimle aynı fikirde olan insanların olduğunu görmek hoşuma gitti. RGB sevenlere de saygım tabi ki var.
Foto ironi bu arada.
Ama ben bu konuyu açtıktan sonra Abdullah ın attığı mini ITX kasa videosuna bayıldım. Tam benlik
Herkese hayırlı günler.
sırf bunu düsünerek kasayı cam almadım isteEvet başlıkta da belirttiğim gibi, rainbow,RGB vs. sıkıldım. Normal donanım bulamaz olduk. Performansını sevdiğim bir ürün rgbsiz yok. Evet kapatabiliyorum ama ben onu kapatacağım diye PCye saçma sapan uygulamalar yüklemek zorunda kalıyorum. Corsair ram ı aldım ona ayrı program indir, asus anakart var ona ayrı program indir, klavye ye ayrı indir... bunaldım.
hocam o allltaki nedirBende rgb varda çok haz ettiğim söylenemez beyaz renkte kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Beyaz kullanıyorum mutluyum.
Hocam mutfaklarda dolap içi ekstra raf gibi bisi üstüne bardak koymak için falan. Ben pc yerde toz çekmemesi için yerden yüksek olması için koydum .hocam o allltaki nedir
eyw rez aldım kulanırım bunu (onun için sormuştum )Hocam mutfaklarda dolap içi ekstra raf gibi bisi üstüne bardak koymak için falan. Ben pc yerde toz çekmemesi için yerden yüksek olması için koydum .
Katlanır olanları alma chrome olan katlanmayanı al katlananlar kasayı tasimayabilir.eyw rez aldım kulanırım bunu (onun için sormuştum )