Rice cream nerden alayım ?

CrowCante

80+
Reaksiyon skoru
10
Protein oceandan cream of rice aldım muzlu ve lemon cheescake gayet beğendim güzeldi fakat o tarz aromalar istemiyorum. Zamanında hiq'danda aldım çikolatalı yediğim en iyi rice creamdı fakat farklı bi tat istiyorum suan . Aklımda grizzone var çeşitliliği çok olduğu için deneyen öneren var mıdır acaba

Hocam hemen hemen hepsi aynı protein oceanda lansman özel limonlu cheesscake yaban Mersinli muffin ve çikolata aromalı tek servislik paketler gelmiş ona bi bakın isterseniz ben çok seviyorum pirinç unu güzeldi bunlar da

Hocam hemen hemen hepsi aynı protein oceanda lansman özel limonlu cheesscake yaban Mersinli muffin ve çikolata aromalı tek servislik paketler gelmiş ona bi bakın isterseniz ben çok seviyorum pirinç unu güzeldi bunlar da
o dediginiz paketi siparis ettim zaten bildigim aromalar ama olsun bi de grizzoneden dubai cikolatası-tiramusu-karamel aldım denedikten sonra merak eden birisi olursa yorumlar yazarım

o dediginiz paketi siparis ettim zaten bildigim aromalar ama olsun bi de grizzoneden dubai cikolatası-tiramusu-karamel aldım denedikten sonra merak eden birisi olursa yorumlar yazarım
Hocam bendede bomboş duruyor bir tane . Siz nasıl yapıyorsunuz ben yapınca tadı çok yoğun ağır ve berbat oluyor . (Muhallebili)

hocam grizzoneu denedikten sonra uc markayi karsilastirabilir misiniz

Hocam bendede bomboş duruyor bir tane . Siz nasıl yapıyorsunuz ben yapınca tadı çok yoğun ağır ve berbat oluyor . (Muhallebili)
1 ölçek rice creamı atıyorum üzerine 1.5 veya 2 bardak süt ekliyorum tadını ne kadar yoğun istiyorsam daha sonrasında puding yapar gibi kısık ateşte karıştırarak kıvam almasını bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

grizzone'den aldığım ürün bana herhangi bir bilgi verilmeden iptal edildi. para iademide daha gerçekleştirmediler rezalet bir firma hiç ilgili değiller. Tad ve fiyat performans olarak 940 gram hiqnun rice creamı 1kg protein oceanın rice creamı fiyatları aynı protein oceanda daha fazla aroma çeşidi var fakat HİQ daki rice creamların tadı protein oceandan çok daha güzel ve şu an alırsanız yanında tadlandırıcıda hediye ediyolar kesinlikle protein oceandan daha iyi bir seçenek tad konusunda.Hiq'dan Alırsan fındık çikolata ve bisküvili rice cream alabilirsin. Protein oceandan alırsan kesinlikle muzluyu tercih et aromayı en net veren diyebilirim.

kingsize ın var rice pudding muzlu almıştım hiq den daha iyiydi tadı ve ben mixleyerek yapıyorum örneğin dubai cikolata aromalı+muz

grizzoneu da denedim kıvam olarak en iyisi bu şuanda beyaz dubai çikolatası ve karameli denedim 2aroma daha deneyeceğim beyaz dubainin pek alakası yok ama tatlı hoş bi aroma karamelli gayet güzel alınır şuan da indirimde bi ara genel bi konu oluşturucam rice cream hakkında detaylı yorumlarım ama şu an alcaksan hiq ya da grizzone al 2sindede güzel indirimler var hiqda flavn drops hediyesi grizzonede %25+%10 indirim var

grizzoneu da denedim kıvam olarak en iyisi bu şuanda beyaz dubai çikolatası ve karameli denedim 2aroma daha deneyeceğim beyaz dubainin pek alakası yok ama tatlı hoş bi aroma karamelli gayet güzel alınır şuan da indirimde bi ara genel bi konu oluşturucam rice cream hakkında detaylı yorumlarım ama şu an alcaksan hiq ya da grizzone al 2sindede güzel indirimler var hiqda flavn drops hediyesi grizzonede %25+%10 indirim var
hangi tariflerde kullaniyorsunuz hocam

hangi tariflerde kullaniyorsunuz hocam
yukardada yazdığım gibi puding yapar gibi yapıp tatlı niyetine yiyorum 1 ölçekte ortalama 170 kalorisi var 2 bardak az yağlı sütle yapıyorum total kalori 250 oluyor 0 gram şekerle güzel bi tatlı seçeneği 1 ölçeğini tencereye koyuyorum üzerine 2 bardak süt kısık ateşte ortalama 6-7dk pişiriyorum muhallebi gibi bir kıvamı olduğunda tabağa alıyorum sonrasında buz dolabına koyup 30-40 dk bekletiyorum

Geri