Hurma ezmesinin fiyat iyi gibi ayrıca fıstık ezmeside parçacıklı olması gerekiyor
Baya iyi fiyatlar, özellikle hurma ezmesi. Tatlı falan yapmak için kullanabilirsiniz.Hurma ezmesinin fiyat iyi gibi ayrıca fıstık ezmeside parçacıklı olması gerekiyor
Fıstık ezmesi alınır mı??Hurma ezmesinin fiyat iyi gibi ayrıca fıstık ezmeside parçacıklı olması gerekiyor
Doğal olanlar güzel şeker yok ben 2-3 kutu bitirdim ama artık alasım gelmiyor. onun yerine pirinç unu pankek falan yapıyorum. test için blender varsa direkt fıstık alıp kendin de yapabilirsin bu fiyatlara zaten sık sık satılıyor ona göre karar ver.Fıstık ezmesi alınır mı??
Fıstık ezmesi 2 al 1 öde filan düşüyorda hurma ezmesi iyi fiyatta hocamDoğal olanlar güzel şeker yok ben 2-3 kutu bitirdim ama artık alasım gelmiyor. onun yerine pirinç unu pankek falan yapıyorum. test için blender varsa direkt fıstık alıp kendin de yapabilirsin bu fiyatlara zaten sık sık satılıyor ona göre karar ver.
evet onu için fiyatları baya iyi canım çekse alırdım net, hurma ise benlik değil spor olarak şeker fazla.Fıstık ezmesi 2 al 1 öde filan düşüyorda hurma ezmesi iyi fiyatta hocam