🔥İndirim Richnut Hurma Ezmesi 153₺ - Fıstık Ezmesi 2Kg 340₺

Fıstık ezmesi 100%100 fıstık içeriyormuş, sporcular ve temiz beslenmeye çalışanlar için ideal. Fakat markette satılan şeker ilaveli fıstık ezmelerine alışkınsanız tadı sizi üzer. Reçel vb. şeylerle tatlandırmanız gerekir. Fiyat pahalı gibi geldi bir de bana.

Edit: Fiyat normalmiş.

Bu markanın fıstık ezmesini kullaniyorum. Düz fıstık tadında şekersiz olduğu için çok yavan geliyor. Bal ile tatlandiriyorum

Fıstık ezmesi alınır mı??
Doğal olanlar güzel şeker yok ben 2-3 kutu bitirdim ama artık alasım gelmiyor. onun yerine pirinç unu pankek falan yapıyorum. test için blender varsa direkt fıstık alıp kendin de yapabilirsin bu fiyatlara zaten sık sık satılıyor ona göre karar ver.

Merhaba 2 adet hurma ezmesi aldım bende, sağlıklı atıştırmalık yapmak için ideal. Umarım güzel çıkar. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Doğal olanlar güzel şeker yok ben 2-3 kutu bitirdim ama artık alasım gelmiyor. onun yerine pirinç unu pankek falan yapıyorum. test için blender varsa direkt fıstık alıp kendin de yapabilirsin bu fiyatlara zaten sık sık satılıyor ona göre karar ver.
Fıstık ezmesi 2 al 1 öde filan düşüyorda hurma ezmesi iyi fiyatta hocam

Meyze özleri de çok iyi. alacak olan varsa karadut özünü tavsiye ederim. Trendyol da meyve özü daha ucuz oradan alabilirsiniz.

Geri