FurkanFTTH
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
ikili alımda 2 kg fıstık ezmesi 673 TL
Züber %100 Fıstık Ezmesi 1kg X1 Adet
Züber %100 Fıstık Ezmesi 1kg X1 Adet
hocam o iş sizin dediğiniz gibi olmuyor genelde. Züber ürünlerinde gluten kullanmıyor bütün ürünlerine bakmadım gördüklerimin hiçbirinde yoktu bu üründe de yok büyük ihtimalle kız arkadaşımın gluten alerjisi var züber fellas gibi markaların barlarından başka yediği her şey alerji yapıyor yüksek düzeyde. Tarım kredinin her ürünü kaliteli değil ve her ürünü sağlıklı değil bunu öncelikle net bir bilgi olarak verebilirim size. Çok istisnası var tarım kredi denilen yerde yurt dışından ithal edilen pirinçler de satılabiliyor. Tarım kredi denilen yerde bir sürü katkı maddesi içeren ürünler de satılıyor. Benim için sıkıntı yok tarım krediden alırım da herkes aynı değil onu demek istedim yani.gidin tarım krediden alın daha ucuz
Aynı ürün mügidin tarım krediden alın daha ucuz
yüzde 100 fıstık diyor gluten zaten olmaz opsiyonel markalar vardır illlaki gereksiz pahalı yaptıklarını düşünüyorum ben ürünlerinihocam o iş sizin dediğiniz gibi olmuyor genelde. Züber ürünlerinde gluten kullanmıyor bütün ürünlerine bakmadım gördüklerimin hiçbirinde yoktu bu üründe de yok büyük ihtimalle kız arkadaşımın gluten alerjisi var züber fellas gibi markaların barlarından başka yediği her şey alerji yapıyor yüksek düzeyde. Tarım kredinin her ürünü kaliteli değil ve her ürünü sağlıklı değil bunu öncelikle net bir bilgi olarak verebilirim size. Çok istisnası var tarım kredi denilen yerde yurt dışından ithal edilen pirinçler de satılabiliyor. Tarım kredi denilen yerde bir sürü katkı maddesi içeren ürünler de satılıyor. Benim için sıkıntı yok tarım krediden alırım da herkes aynı değil onu demek istedim yani.
hayırAynı ürün mü
Yer fıstığının bayatı beklemişi çok zararlı. Açıkçası tarım kredideki fıstıklara çok güvenmem. Ondan dolayı daha ucuz olsa da almam.yüzde 100 fıstık diyor gluten zaten olmaz opsiyonel markalar vardır illlaki gereksiz pahalı yaptıklarını düşünüyorum ben ürünlerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır
Ederi bu. Piyasadaki diğer mallar içine katkı maddesi doldurduğu için ucuzGereksiz pahali
hazır almanıza gerek yok fıstık alıp evde kendinz yapın zor bir şey değil yapımıYer fıstığının bayatı beklemişi çok zararlı. Açıkçası tarım kredideki fıstıklara çok güvenmem. Ondan dolayı daha ucuz olsa da almam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ederi bu. Piyasadaki diğer mallar içine katkı maddesi doldurduğu için ucuz
Biliyorum. Uğraşmak istemiyorum açıkçası. Züberin ürünleri tat olarak da kalite olarak da güzel.hazır almanıza gerek yok fıstık alıp evde kendinz yapın zor bir şey değil yapımı
ürünlerine kötü demedim pahalı dedim sadece, barlarını alıp yiyorum zatenBiliyorum. Uğraşmak istemiyorum açıkçası. Züberin ürünleri tat olarak da kalite olarak da güzel.