kilo almak isteyenler sağlıklı olarak bu şekilde alabilir?100 grda 617 kalori . Bide sporcu dostu yazmislar
kilo almak isteyen 100 grda yaklaşık 50 gr yağ bulunan ürünü tercih edeceğini sanmam.kilo almak isteyenler sağlıklı olarak bu şekilde alabilir?
Yer fıstığı yağını margarin falan sanıyorsun sanırım? fazla tüketimi tabi ki yağlanma ve ciltte sivilce yapar ama kilo almak için karbonhidratın yanına günde 60-70gr rahatlıkla tüketilebilir üstelik protein oranı da çok yüksektir.kilo almak isteyen 100 grda yaklaşık 50 gr yağ bulunan ürünü tercih edeceğini sanmam.
oturupta kaşık kaşık yemiceksin, öğünlerin yanında ufak ufak yersin, ki bu sağlıklı yağ o yüzden problem etmez.kilo almak isteyen 100 grda yaklaşık 50 gr yağ bulunan ürünü tercih edeceğini sanmam.
Bende bu yorumunuza istinaden aldım hocam 2 gün önce ve elime bugün ulaştı aşırı güzelmiş ya 1kg aldım denemek adına şimdi de diyorum tadının böyle mükemmel olacağını bilsem 5kg alırdımbunu tavsiye ederim 5kg ballı almıştım tadı enfes
Osmaniye Fıstık Ezmesi – Yer Fıstığının merkezi Osmaniye'den
www.osmaniyefistikezmesi.com
rica ederim bende bitince dayanamadım 5kg ballı aldım yanlışlıkla 5 ayrı kutu yerine tek 5kg bidonda aldım galiba yurtta koyacak yer bulmakta sıraBende bu yorumunuza istinaden aldım hocam 2 gün önce ve elime bugün ulaştı aşırı güzelmiş ya 1kg aldım denemek adına şimdi de diyorum tadının böyle mükemmel olacağını bilsem 5kg alırdım
Teşekkürler tavsiye için hocam
Ohhh hocam afiyet olsunrica ederim bende bitince dayanamadım 5kg ballı aldım yanlışlıkla 5 ayrı kutu yerine tek 5kg bidonda aldım galiba yurtta koyacak yer bulmakta sıra