Yardım Ride 5 motosiklet oyunu nasıldır?

pyongyang

80+
Reaksiyon skoru
59
Bu motosiklet oyununu oynayanlar varsa birkaç bilgi verebilir mi?

Motosiklet simülasyonu olarak en iyi oyun nedir ve bu oyunu o listede nereye konumlandırırsınız?

Bu motosiklet oyununu oynayanlar varsa birkaç bilgi verebilir mi?

Motosiklet simülasyonu olarak en iyi oyun nedir ve bu oyunu o listede nereye konumlandırırsınız?
Pcyi topladigimdan beri sadece Ride 5 oynuyorum 1 aydır falan zaman olmuyor ama çok güzel oyun 3 aydır günde 4 saat falan oynamışimdir tekli sürüş modunda, motor seviyorsan sarar. Eğer PC varsa torrent versiyonunu indirmeni öneririm YouTubeda bir video vardı 2 kere ondan indirdim hiç sorun çıkmadı ayrıca para hilesi falan da oluyor torrent oluncaz, kısaca tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pcyi topladigimdan beri sadece Ride 5 oynuyorum 1 aydır falan zaman olmuyor ama çok güzel oyun 3 aydır günde 4 saat falan oynamışimdir tekli sürüş modunda, motor seviyorsan sarar. Eğer PC varsa torrent versiyonunu indirmeni öneririm YouTubeda bir video vardı 2 kere ondan indirdim hiç sorun çıkmadı ayrıca para hilesi falan da oluyor torrent oluncaz, kısaca tavsiye ederim
Ayrıca bir de motogp var diye biliyorum ama onu hiç oynamadım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bir de motogp var diye biliyorum ama onu hiç oynamadım
Pc var, video atarsan indiriyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,481
Üyeler
183,579
Son üye
Ozkan3D.desing