Pcyi topladigimdan beri sadece Ride 5 oynuyorum 1 aydır falan zaman olmuyor ama çok güzel oyun 3 aydır günde 4 saat falan oynamışimdir tekli sürüş modunda, motor seviyorsan sarar. Eğer PC varsa torrent versiyonunu indirmeni öneririm YouTubeda bir video vardı 2 kere ondan indirdim hiç sorun çıkmadı ayrıca para hilesi falan da oluyor torrent oluncaz, kısaca tavsiye ederimBu motosiklet oyununu oynayanlar varsa birkaç bilgi verebilir mi?
Motosiklet simülasyonu olarak en iyi oyun nedir ve bu oyunu o listede nereye konumlandırırsınız?
Ayrıca bir de motogp var diye biliyorum ama onu hiç oynamadımPcyi topladigimdan beri sadece Ride 5 oynuyorum 1 aydır falan zaman olmuyor ama çok güzel oyun 3 aydır günde 4 saat falan oynamışimdir tekli sürüş modunda, motor seviyorsan sarar. Eğer PC varsa torrent versiyonunu indirmeni öneririm YouTubeda bir video vardı 2 kere ondan indirdim hiç sorun çıkmadı ayrıca para hilesi falan da oluyor torrent oluncaz, kısaca tavsiye ederim
Pc var, video atarsan indiriyim.Pcyi topladigimdan beri sadece Ride 5 oynuyorum 1 aydır falan zaman olmuyor ama çok güzel oyun 3 aydır günde 4 saat falan oynamışimdir tekli sürüş modunda, motor seviyorsan sarar. Eğer PC varsa torrent versiyonunu indirmeni öneririm YouTubeda bir video vardı 2 kere ondan indirdim hiç sorun çıkmadı ayrıca para hilesi falan da oluyor torrent oluncaz, kısaca tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bir de motogp var diye biliyorum ama onu hiç oynamadım
Bu videoydu heralde umarım sorun olmazPc var, video atarsan indiriyim.