Gta 5 Doku Problemi

Emirh3

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar. Sistemim gayet iyi olmasına rağmen oyunu her indirdiğimde bu sorunu yaşıyorum kısaca şöyle: Oyunu normal bir şekilde oynuyorum etrafta geziyorum araba sürüyorum kaos yaratıyorum falan filan 30-40 dakika geçiyor sonra dokular gitmeye başlıyor. ya dokular direkt kayboluyor ya da bulanık oluyor. kaç aydır çözemedim oyunu 4-5 kere sil yükle yaptım en son sorun hala devam ediyordu 2 hafta önce de yüklemiştim. Bu arada oyun da menyoo,türkçe yama,ragdoll modu var sadece. son olarak mesela ben manzarayı izliyorum önümdeki sonra arkama dönüyorum, arkamı döndüğüm an renderlıyor yani şöyle sanki bakmadığım yerleri renderlamıyor gibi. nereye bakıyorsam oradaki dokuları yüklüyor/renderlıyor. Not: Doku Sorunu sadece GTA 5'de yaşanıyor.

Sistem Özellikleri:
RX 7700 XT
Ryzen 5 7600
16x1 5200MHz CL40 Ram
WD BLUE SN580 M2.SSD
600W Bronze Power Supply
Çözünürlük 2560x1440P Oyun ayarları full.
SSD Sağlığı %99 9 aydır kullanıyorum sistemi ona rağmen 2-3 hafta önce 99'a düştü.

Grafik ayarlarının olduğu kısmı bi ekran görüntüsü olarak atar mısın. Bir ayarı yükseltince düzeliyordu fakat ismini unuttum. Ekran fotosundan söylerim hangisi olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"extended texture budget" bu ayarı yükseltirsen muhtemelen çözülür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemine göre yükselt yoksa bayağı kasar.

Grafik ayarlarının olduğu kısmı bi ekran görüntüsü olarak atar mısın. Bir ayarı yükseltince düzeliyordu fakat ismini unuttum. Ekran fotosundan söylerim hangisi olduğunu
hocam oyun şu an yüklü değil dediğiniz ayarları biliyorum. gelişmiş grafik ayarları diye bir yer vardı oradaydı onları da arttırmayı denedim ama çok arttırınca gereksiz yük bindiriyor

"extended texture budget" Sorun genelde bundan kaynaklanıyor. Aşırı yükseltme 2 yada 3 tık açsan yeterli. Diğer grafik ayarlarını düşürebilirsin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,887
Üyeler
186,257
Son üye
LEYONE
Geri