Neler Yeni

Riot hesabımı geri vermiyor

Shourd

80+ Gold
Ne belli satıp parasını alıp geri almaya çalışmadığın?
yani insanlara ön yargıyla yaklaşmak kötü bişi kendisi bizden yardım istemiş kendisi bizi kandırıyorsa bile kendi gururuna şerefine kalmış bişi bizim görevimiz yardım etmek etmeye çalışmak bu arada o hesabı kurtarman artık imkansız nerdeyse geçmiş olsun

NoWa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
samet düzenli
Knk istedikleri icin inamiyorlar zaten. Kanitin fln da yok.
nasıl kanıtlayabilirim
yani insanlara ön yargıyla yaklaşmak kötü bişi kendisi bizden yardım istemiş kendisi bizi kandırıyorsa bile kendi gururuna şerefine kalmış bişi bizim görevimiz yardım etmek etmeye çalışmak bu arada o hesabı kurtarman artık imkansız nerdeyse geçmiş olsun
Teşekkür ederim mesajın için riota bilet atmaya devam edicem artık nasıl olur bilmiyorum

Shourd

80+ Gold
nasıl kanıtlayabilirim

Teşekkür ederim mesajın için riota bilet atmaya devam edicem artık nasıl olur bilmiyorum
alternatif yöntemler teklif etmeyi denesene belki işe yarar bi sor belki oyun içeriklerin hakkında yardım yaparlar daha önce görmedim ama bi ihtimal

NoWa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
samet düzenli
alternatif yöntemler teklif etmeyi denesene belki işe yarar bi sor belki oyun içeriklerin hakkında yardım yaparlar daha önce görmedim ama bi ihtimal
bidaha attım bilet daha önce aldığım vp leri attım umarım geri alabilirim hesabı

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Hocam balık daha ağa gelmiyor diyor Riot 🤣

Top Bottom