Knk istedikleri icin inamiyorlar zaten. Kanitin fln da yok.yapmadım tabi öyle bişey knk ister inan ister inanmayın de diyim çok düşündüm satmayı ama satmadım vp lere zam gelince
Knk istedikleri icin inamiyorlar zaten. Kanitin fln da yok.yapmadım tabi öyle bişey knk ister inan ister inanmayın de diyim çok düşündüm satmayı ama satmadım vp lere zam gelince
yani insanlara ön yargıyla yaklaşmak kötü bişi kendisi bizden yardım istemiş kendisi bizi kandırıyorsa bile kendi gururuna şerefine kalmış bişi bizim görevimiz yardım etmek etmeye çalışmak bu arada o hesabı kurtarman artık imkansız nerdeyse geçmiş olsunNe belli satıp parasını alıp geri almaya çalışmadığın?
nasıl kanıtlayabilirimKnk istedikleri icin inamiyorlar zaten. Kanitin fln da yok.
Teşekkür ederim mesajın için riota bilet atmaya devam edicem artık nasıl olur bilmiyorumyani insanlara ön yargıyla yaklaşmak kötü bişi kendisi bizden yardım istemiş kendisi bizi kandırıyorsa bile kendi gururuna şerefine kalmış bişi bizim görevimiz yardım etmek etmeye çalışmak bu arada o hesabı kurtarman artık imkansız nerdeyse geçmiş olsun
alternatif yöntemler teklif etmeyi denesene belki işe yarar bi sor belki oyun içeriklerin hakkında yardım yaparlar daha önce görmedim ama bi ihtimalnasıl kanıtlayabilirim
Teşekkür ederim mesajın için riota bilet atmaya devam edicem artık nasıl olur bilmiyorum
bidaha attım bilet daha önce aldığım vp leri attım umarım geri alabilirim hesabıalternatif yöntemler teklif etmeyi denesene belki işe yarar bi sor belki oyun içeriklerin hakkında yardım yaparlar daha önce görmedim ama bi ihtimal