Random hesap alıp paranı boşa harcama benceriotpazari.comdan alışveriş yapacağım lakin güvenemiyorum daha önce oradan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirebilirmi?
Adını ilk defa duydum deymez hesap satın alacağın çok başka siteler var ama sonuçta hiçbiri yasal değilriotpazari.comdan alışveriş yapacağım lakin güvenemiyorum daha önce oradan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirebilirmi?
Daha önce tik tok’da karşıma çıktı satın alım yaptım. Deneyim paylaşmak gerekirse fiyatlara göre iyi sayılır. Bunlar random hesap zaten genelde çalıntı hesaplar. Hesabın şifre değişince sağolsun yardımcı oldular. Denemek için alabilirsin, kalıcı hesap istiyorsan tavsiye etmem.riotpazari.comdan alışveriş yapacağım lakin güvenemiyorum daha önce oradan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirebilirmi?
Random hesaplar çalıntı hesaplardır , 5tlye bile alsan başkası girebilir veya sahibi şifreyi değiştirebilir gitmesi çok basit. Hesap satın almayın paranıza yazık , gidip kendi hesabınızı kasınriotpazari.comdan alışveriş yapacağım lakin güvenemiyorum daha önce oradan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirebilirmi?
Alacaksan epostalı al ben öyle aldım. Sorun yaşamadım destek ekibi hızlı dönüş yapıyor. Özet geçeyim güvenilir brom ama şifresi değişmeyen hesaplar üzer seni.riotpazari.comdan alışveriş yapacağım lakin güvenemiyorum daha önce oradan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirebilirmi?
sahibi ilk e postası ile hesabı geri alabilirAlacaksan epostalı al ben öyle aldım. Sorun yaşamadım destek ekibi hızlı dönüş yapıyor. Özet geçeyim güvenilir brom ama şifresi değişmeyen hesaplar üzer seni.
başkasından alınan hiçbir hesabın güvencesi yok ne steamde ne de riotta ilk maille alınmayacak hiçbir hesap yok 24 soru gönderiyorlar ilk mail dahil çoğunu bilirsen otomatik geri alıyorsun birkaç soruya çok dikkat ediyorlar tabii en mantıklısı kendi hesabınızı oluşturmanız. Alınan kişi güvenilirse ve gerçekten bıraktıysa hiçbir risk yok tabii ki.Alacaksan epostalı al ben öyle aldım. Sorun yaşamadım destek ekibi hızlı dönüş yapıyor. Özet geçeyim güvenilir brom ama şifresi değişmeyen hesaplar üzer seni.
başkasından alınan hiçbir hesabın güvencesi yok ne steamde ne de riotta ilk maille alınmayacak hiçbir hesap yok 24 soru gönderiyorlar ilk mail dahil çoğunu bilirsen otomatik geri alıyorsun birkaç soruya çok dikkat ediyorlar tabii en mantıklısı kendi hesabınızı oluşturmanız. Alınan kişi güvenilirse ve gerçekten bıraktıysa hiçbir risk yok tabii ki.
Mail onayı yapılmayan hesaplar geri alınamaz yanlış bilgi vermeyin.sahibi ilk e postası ile hesabı geri alabilir
Hesabım mail adresiyle çalındı diyip geri alan var riotta her şekilde geri alınır yeter ki ilk mailden farklı mail olsun arada kalan ve ilk maile erişim olsun.Mail onayı yapılmayan hesaplar geri alınamaz yanlış bilgi vermeyin.
Alınmaz dostum bende bu arkadaşın dediği firmadan aldım ve mail onaysız şekildeydi yaklaşık 2 ay oldu ve hala hesapta oynayabiliyorum.Hesabım mail adresiyle çalındı diyip geri alan var riotta her şekilde geri alınır yeter ki ilk mailden farklı mail olsun arada kalan ve ilk maile erişim olsun.