Rival 3 almak istiyorum.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,564
Rival 3 almak istiyorum ama annem hediye olarak PC ile alakalı bir şey almak istemiyor. Sebebi de belli sürekli ona para harcıyorum ama benim mouse artık bozulma aşamasında ve sağ tık bazen basmıyor. Annemi nasıl ikna ederim. 1 günüm var.

Anneleri babaları ikna etmek...İmkansız,Kendi paranla halletmen gerek,yanlış anlaşılmasın ama insan yaşlandıkça daha tahammülsüz,Yeni bilgilere daha kapalı olur,Ailen Yeni bilgilere kapalıysa Geçmiş olsun o zaman,Kendin halletmelisin.Maddi durumunuz iyi mi ayrıca.

Maddi durumunuz varsa biraz köşede kıyıda paran varsa yüzde 50sini falan sen ver onlar tamamlar

Rival 3 almak istiyorum ama annem hediye olarak PC ile alakalı bir şey almak istemiyor. Sebebi de belli sürekli ona para harcıyorum ama benim mouse artık bozulma aşamasında ve sağ tık bazen basmıyor. Annemi nasıl ikna ederim. 1 günüm var.
bence unut yaşadığın yer pc konusunda alıcak insanlar ile doluysa koşman lazım
bu arada ailen de haklı
pc ne fazla harcamışsan yeter diyecekler onlar da

bu son olacak uzun süre bir şey almayacağım mouse bozulmak üzere de.

İkna etsen başına kakıcaklar bence sal gitsin kendin hallet..

Paranın yarısını verme taktiği işe yarıyor denedim.
Maddi durumunuz varsa biraz köşede kıyıda paran varsa yüzde 50sini falan sen ver onlar tamamlar
Hatta kıyamayıp tamamını ödüyorlar

Paranın yarısını verme taktiği işe yarıyor denedim.

Hatta kıyamayıp tamamını ödüyorlar
Annemler için 200TL fazla bir para değil ama dersleri çok saldığımı görüylar ve PC ile alakalı para harcamamı görmek istemiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O iş olmuyor çünkü annemler acımıyor. Bu tarz şeylerde netler. Nike'den 450-500TL ayakkabı istesem daha az tepki verirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,723
Üyeler
185,792
Son üye
samuroski
Geri