Neler Yeni

rival 3 kablosuz için şarjlı pil önerisi

Berkyozclk

80+ Bronze
mouseyi seviyorum yapısı vs ama sarjı hızlı gidiyor
pilleri şarj etmek icin cihaz ve ayrıca şarj edilebilir pil lazım önerileriniz nedir
her pil şarj edilebiliyor mu bunu da cevaplarsanız sevinirim

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre
mouseyi seviyorum yapısı vs ama sarjı hızlı gidiyor
pilleri şarj etmek icin cihaz ve ayrıca şarj edilebilir pil lazım önerileriniz nedir
her pil şarj edilebiliyor mu bunu da cevaplarsanız sevinirim
Her pil maalesef şarj edilemiyor, Duracell'in şarjlı pilleri var bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her pil maalesef şarj edilemiyor, Duracell'in şarjlı pilleri var bakabilirsin
Bide pil konusunda dikkat etmek gereken bi faktör daha var, pilin kaç mah'lı olması lazım? MAH değeri ne kadar azsa ona göre mouse şarjıda hızlı biter

Bünyamina

80+ Platinum
Şahsen bir kutu duracell optimum pil al sana 2 sene gider .120 tl civarında olması lazım. Öyle şarjla uğraşmanı önermem çabuk bitecek ve onun cihazları da pahalı gereksiz bence.

Doldurayım o sınırsız kullanayım fikri benimde inan çok hoşuma gidiyor ama çabuk bitmesi ve pahalı olmasından dolayı tercih etmiyorum.

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen bir kutu duracell optimum pil al sana 2 sene gider .120 TL civarında olması lazım. Öyle şarjla uğraşmanı önermem çabuk bitecek ve onun cihazları da pahalı gereksiz bence.

Doldurayım o sınırsız kullanayım fikri benimde inan çok hoşuma gidiyor ama çabuk bitmesi ve pahalı olmasından dolayı tercih etmiyorum.
hocam rival 3 mouse hızlı sarjı gidiyo o dedigin piller 2 sene goturur mu emin misin ona gore alıcam cunku

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre
Şahsen bir kutu duracell optimum pil al sana 2 sene gider .120 TL civarında olması lazım. Öyle şarjla uğraşmanı önermem çabuk bitecek ve onun cihazları da pahalı gereksiz bence.

Uzun ömürlü olarak düşünürsek şarjlı pil bence saha mantıklı, kalem pil kullandığı başka cihazlarıda vardır belki?

Bünyamina

80+ Platinum
hocam rival 3 mouse hızlı sarjı gidiyo o dedigin piller 2 sene goturur mu emin misin ona gore alıcam cunku
Teki 2 ay çıkarır diye düşünüyorum. Hadi diyelim çok kullandın 1 sene gitsin yine uygun kaliteli bir şekilde doldur boşalt kullanmazsın. Bak biraz piyasaya o şarj doldurma üniteleri çok pahalı. 5.6 kutu pil alırsın içinde 40-48 adet pil olacak ve sadece vereceğin sarj ünitesine bu kadar pil alabiliyorsun. Birde bunun pillerini de alacaksın oho saçma nerden baksan saçma.

Berkyozclk

80+ Bronze
Teki 2 ay çıkarır diye düşünüyorum. Hadi diyelim çok kullandın 1 sene gitsin yine uygun kaliteli bir şekilde doldur boşalt kullanmazsın. Bak biraz piyasaya o şarj doldurma üniteleri çok pahalı.
mouseye 2 tane kalem pil takılıyor ama marketten aaa6 simply duracell pil almıstık 6 lı 100 tl ye
2 tane pil 4 gunde bitiyor icinde 6 oldugu iicn 12 gunde 6 pil ve 100 tl gitmiş oldu

Bünyamina

80+ Platinum
mouseye 2 tane kalem pil takılıyor ama marketten aaa5 simply duracell pil almıstık 6 lı 100 TL ye
2 tane pil 4 gunde bitiyor icinde 6 oldugu iicn 12 gunde 6 pil ve 100 TL gitmiş oldu
Pahalıya almışsın pilleri de zaten 60 tl 70 tl bandında onlar bazı marketlerde ve çoğu e ticaret sitelerinde.

Berkyozclk

80+ Bronze

Bünyamina

80+ Platinum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri