Borders 80+ Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 298 Dahası Reaksiyon skoru 103 İsim Ne desem boş 17 Ocak 2023 #1 Durup dururken sol tık çift tıklamaya başladı. Her 5 tıklamada 1 kere çift tıklıyor. Mouse'u alalı çok da olmadı 5-6 aydır filan kullanıyorum. Hiç başına gelen oldu mu?
Durup dururken sol tık çift tıklamaya başladı. Her 5 tıklamada 1 kere çift tıklıyor. Mouse'u alalı çok da olmadı 5-6 aydır filan kullanıyorum. Hiç başına gelen oldu mu?
Helixo 80+ Bronze Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1,316 17 Ocak 2023 #2 1 sene oldu hala kullanıyorm böyle sorun hiç yaşamadım
Hakan06 80+ Bronze Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1,048 Dahası Reaksiyon skoru 477 İsim Hakan Keser 17 Ocak 2023 #3 Borders yazmış: Durup dururken sol tık çift tıklamaya başladı. Her 5 tıklamada 1 kere çift tıklıyor. Mouse'u alalı çok da olmadı 5-6 aydır filan kullanıyorum. Hiç başına gelen oldu mu? Devamı için tıklayın... Mousenin switchleri toz olmuştur ya da oksitlenmiştir ayakları falan. Garantisi varsa garantiye verin. Eğer yoksa için açıp switchleri temizleyin.
Borders yazmış: Durup dururken sol tık çift tıklamaya başladı. Her 5 tıklamada 1 kere çift tıklıyor. Mouse'u alalı çok da olmadı 5-6 aydır filan kullanıyorum. Hiç başına gelen oldu mu? Devamı için tıklayın... Mousenin switchleri toz olmuştur ya da oksitlenmiştir ayakları falan. Garantisi varsa garantiye verin. Eğer yoksa için açıp switchleri temizleyin.