SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlarlar sizce hangisi? Bi de bu mouseları en ucuz nereden bulabilirim?
Rival 3'ü bilmem de G102'den uzak dur. Tekerlek ve tıklama sorunlarından başın ağrıyabilir çünkü.Arkadaşlarlar sizce hangisi? Bi de bu mouseları en ucuz nereden bulabilirim?
Şöyle söyliyeyim taş gibi mouse g102 hiçbir sıkıntısı yok . Rival 3 konusuna gelirsek rival 3ün RGB aydınlatma seçenekleri çöp gibi logitech saplar geçer o konuda dpi arasında 500 kadar fark var sanırım ama ben 800-900 arası kullandığım için sorun yaşamadım ikisindedeHocam ikiside var şuan elimde 1 sene kadar kullandım 102yi
Rival tip olarak daha hoş duruyor fakat dediğim gibi RGB aydınlatma seçenekleri çok kısıtlı. RGB aydınlatması çok iyi bu arada yazılımı kötü olduğundan dolayı (-) verdim.Hocam ikiside var şuan elimde 1 sene kadar kullandım 102yi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle söyliyeyim taş gibi mouse g102 hiçbir sıkıntısı yok . Rival 3 konusuna gelirsek rival 3ün RGB aydınlatma seçenekleri çöp gibi logitech saplar geçer o konuda dpi arasında 500 kadar fark var sanırım ama ben 800-900 arası kullandığım için sorun yaşamadım ikisindede
G102den uzak dur diyenlere aldırma alacaksan çünkü mükemmel bir mouse tavsiye ederim bana hiç sıkıntı çıkarmadı bu zamana kadar.Hocam ikiside var şuan elimde 1 sene kadar kullandım 102yi
Şöyle söyliyeyim taş gibi mouse g102 hiçbir sıkıntısı yok . Rival 3 konusuna gelirsek rival 3ün RGB aydınlatma seçenekleri çöp gibi logitech saplar geçer o konuda dpi arasında 500 kadar fark var sanırım ama ben 800-900 arası kullandığım için sorun yaşamadım ikisindede
Rival tip olarak daha hoş duruyor fakat dediğim gibi RGB aydınlatma seçenekleri çok kısıtlı. RGB aydınlatması çok iyi bu arada yazılımı kötü olduğundan dolayı (-) verdim.
Doğrudur benimde elim aşırı büyük 17 yaşındayım ve cidden kalın bir ele sahibim şuanda kadar hiç rahatsız olmadım uzun kullanımda bile1.5 Aydır g102 kullanıyorum gerçekten rgbsi çok tatmin edici ve claw grip tutan biri olarak ortalama büyüklükte bir elim var elime de oturdu
Çok dandik duruyor tip olarak özelliklerini tam bilmiyorum ama görünüşü cidden çirkinPeki PC hocasindaki indirimi olan mouse'a baktın mı galiba bende ondan alacağım
Mouse aldıktan bir yıl sonra tekerlek sorun çıkarmaya başladı. Aradan bir iki ay daha geçti. Bu sefer de çift tıklama sorunu baş gösterdi. Yaşadık ki biliyoruz. Tabi alıp almamak arkadaşa kalmış.Hocam ikiside var şuan elimde 1 sene kadar kullandım 102yi
Rival tip olarak daha hoş duruyor fakat dediğim gibi RGB aydınlatma seçenekleri çok kısıtlı. RGB aydınlatması çok iyi bu arada yazılımı kötü olduğundan dolayı (-) verdim.
G102den uzak dur diyenlere aldırma alacaksan çünkü mükemmel bir mouse tavsiye ederim bana hiç sıkıntı çıkarmadı bu zamana kadar.
Sevmedim hocam onu ben muhtemelen g102 alıcağımPeki PC hocasindaki indirimi olan mouse'a baktın mı galiba bende ondan alacağım
Elim biraz büyük hangisi daha iyi olur?Sevmedim hocam onu ben muhtemelen g102 alıcağım
g102Sevmedim hocam onu ben muhtemelen g102 alıcağım
Elim biraz büyük hangisi daha iyi olur?