Neler Yeni

Rival 3 VS g402

KeremIRF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem İrfanoğlu
Selam dostlar,
başlıkta yazan 2 mousetan birini alacağım ancak Rival 3'ün elime oturabileceğinden şüpheliyim. Elim orta-büyük boylarında ve mouse u avuç içi tutuyorum. bulabildiğim mouselardan biri g402 ama Rival 3 fiyatına göre baya iyi. g402'yi almam için bütçemi biraz zorlamam lazım ama rival 3 de izlediğim videolara göre küçük-orta ele sahip insanlar için ve ben açıkçası elime küçük olacak bir mouse istemiyorum.Sizin öneriniz nedir? eğer bildiğiniz kaliteli bir markanın iyi bir mouse u da varsa onu da önerebilirsiniz ama lütfen max 350 tl falan olsun.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence eğer RGB yoğun olsun isterseniz Rival 3 yoksa G402 düşünmeniz daha mantıklı olur. Ayrıca Rival 3'ün küçük olduğunu düşünmüyorum. Eğer eliniz aşırı büyük değilse küçük gelmeyecektir.

ventioNN

80+ Platinum
Elin büyükse Rival 3 önermem bende G402 iyi bir seçim.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Ikiside sizi üzmez. Ancak elin büyükse rival 3 yerine g402 daha memnun eder

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Selam dostlar,
başlıkta yazan 2 mousetan birini alacağım ancak Rival 3'ün elime oturabileceğinden şüpheliyim. Elim orta-büyük boylarında ve mouse u avuç içi tutuyorum. bulabildiğim mouselardan biri g402 ama Rival 3 fiyatına göre baya iyi. g402'yi almam için bütçemi biraz zorlamam lazım ama rival 3 de izlediğim videolara göre küçük-orta ele sahip insanlar için ve ben açıkçası elime küçük olacak bir mouse istemiyorum.Sizin öneriniz nedir? eğer bildiğiniz kaliteli bir markanın iyi bir mouse u da varsa onu da önerebilirsiniz ama lütfen max 350 TL falan olsun.
rival 3 öneririm güncel şık ve sade bir mouse

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Yusuf
rival 3 öneririm güncel şık ve sade bir mouse
Bana göre olan bir mouse herhalde herkes onerdigine göre 16 ya 7 cm olur herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zowie eskidi artık
Aynen biraz öyle tabi

Benim için en iyi rival 3 olur herhalde demi 60m tıklama ömrü de iyi bir ömür 4 5 sene götürür

Bana göre olan bir mouse herhalde herkes onerdigine göre 16 ya 7 cm olur herhalde

Aynen biraz öyle tabi

Benim için en iyi rival 3 olur herhalde demi 60m tıklama ömrü de iyi bir ömür 4 5 sene götürür
Daha iyi bir öneri yoksa bunu almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,790
Üyeler
167,719
Son üye
kemalllll
Top Bottom