Rival 3 VS g402

KeremIRF

80+
Reaksiyon skoru
7
Selam dostlar,
başlıkta yazan 2 mousetan birini alacağım ancak Rival 3'ün elime oturabileceğinden şüpheliyim. Elim orta-büyük boylarında ve mouse u avuç içi tutuyorum. bulabildiğim mouselardan biri g402 ama Rival 3 fiyatına göre baya iyi. g402'yi almam için bütçemi biraz zorlamam lazım ama rival 3 de izlediğim videolara göre küçük-orta ele sahip insanlar için ve ben açıkçası elime küçük olacak bir mouse istemiyorum.Sizin öneriniz nedir? eğer bildiğiniz kaliteli bir markanın iyi bir mouse u da varsa onu da önerebilirsiniz ama lütfen max 350 tl falan olsun.

Bence eğer RGB yoğun olsun isterseniz Rival 3 yoksa G402 düşünmeniz daha mantıklı olur. Ayrıca Rival 3'ün küçük olduğunu düşünmüyorum. Eğer eliniz aşırı büyük değilse küçük gelmeyecektir.

Elin büyükse Rival 3 önermem bende G402 iyi bir seçim.

Ikiside sizi üzmez. Ancak elin büyükse rival 3 yerine g402 daha memnun eder

Selam dostlar,
başlıkta yazan 2 mousetan birini alacağım ancak Rival 3'ün elime oturabileceğinden şüpheliyim. Elim orta-büyük boylarında ve mouse u avuç içi tutuyorum. bulabildiğim mouselardan biri g402 ama Rival 3 fiyatına göre baya iyi. g402'yi almam için bütçemi biraz zorlamam lazım ama rival 3 de izlediğim videolara göre küçük-orta ele sahip insanlar için ve ben açıkçası elime küçük olacak bir mouse istemiyorum.Sizin öneriniz nedir? eğer bildiğiniz kaliteli bir markanın iyi bir mouse u da varsa onu da önerebilirsiniz ama lütfen max 350 TL falan olsun.
rival 3 öneririm güncel şık ve sade bir mouse

rival 3 öneririm güncel şık ve sade bir mouse
Bana göre olan bir mouse herhalde herkes onerdigine göre 16 ya 7 cm olur herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zowie eskidi artık
Aynen biraz öyle tabi

Benim için en iyi rival 3 olur herhalde demi 60m tıklama ömrü de iyi bir ömür 4 5 sene götürür

Bana göre olan bir mouse herhalde herkes onerdigine göre 16 ya 7 cm olur herhalde

Aynen biraz öyle tabi

Benim için en iyi rival 3 olur herhalde demi 60m tıklama ömrü de iyi bir ömür 4 5 sene götürür
Daha iyi bir öneri yoksa bunu almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,129
Üyeler
188,038
Son üye
Mustafaturann31
Geri