duracell al en iyisiMouse şarjı bitiyor, pil almam gerek.
Mouse şarjı bitiyor, pil almam gerek.
Ürünün yanında şarj aleti geliyor mu?Varta 2700 Mah şarjlı pilleri ve bir şarj ünitesi al işini rahat rahat görürsün. Xbox gamepad için kullanıyorum bayağı süre götürüyor.
Şarj üniteli olanı biraz pahalı olabilir. Duracell'in uygun bir Şarj ünitesi vardı o alınıyordu Varta pillerle kullanıyorlardı. Ben zamanında pilleri powerbank gibi de kullandıran, aynı zamanda Şarj eden bir cihaz almıştım. Şuan piyasasını bilmiyorumÜrünün yanında şarj aleti geliyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarj aleti gelmiyorsa nasıl şarj edilebilir?
130TL ye 20 li duracell buldum aldım vallaha.Şarj üniteli olanı biraz pahalı olabilir. Duracell'in uygun bir Şarj ünitesi vardı o alınıyordu Varta pillerle kullanıyorlardı. Ben zamanında pilleri powerbank gibi de kullandıran, aynı zamanda Şarj eden bir cihaz almıştım. Şuan piyasasını bilmiyorum
İhtiyacım olan bu değilmişDuracell alabilirsiniz. Bazen kargo dahil 60TL oluyor.
Duracell Basic Alkalin AA 10'lu Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Duracell Basic Alkalin AA 10'lu Kalem Pil adet fiyatı 20,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Duracell Basic Alkalin AA 10'lu Kalem Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kalın kalem pil değil mi ? Arkadaşımda var ona da aynısını öneriyorum amaİhtiyacım olan bu değilmiş
Ürünü sipariş ettim ve baktım. Hatta mouse' nin içindeki pili çıkartım kutu içindeki pilin üstüne koyup karşılaştırdım ve neredeyse iki katı knkm.Kalın kalem pil değil mi ? Arkadaşımda var ona da aynısını öneriyorum ama