Neler Yeni

Rival 3ten ne kadar kâr edebilirim

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
sanmam alamayan kişilerin içinde kaldığı için ürün
onu senden sana kâr ettirecek şekilde almazlar

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
Böyle insanlara her şey müstahak umarım ekran kartı lazım olur bulamassınız kalvye lazım olur 2 katını odersiniz ram bozulur gider 2k para verirsiniz her şey müstahak sizlere.30tl 50tl için utanmadan nasıl kar ederim diyor birde lan dengesiz.
250e satsan kargosu var adam ben ödemem dicek gene aldıgın paraya satıcan adam 250nin üstüne 30tl daha koysa gider 4 gün bekler itopyadan alır 300e zavallı yaratıksınız olum gözümde.
umarım böyle olur 50 100tl icin yaptıklarına bak yazık bunlara vallahi ihtiyacı olan insanlar alamıyor 100tl kazancam diye fırsatcı adamlar gidiyo alıyo kapış kapış

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bakın sevgili dostlar!
Hızlı olan alır hiçbir şey yapamazsınız. Sadece etik değil. 275 civarına satılır bence.

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Dedikleriniz saçma tamam bi fırsatçılık var ama büyütmeye gerek yok madem bu kadar taktınız belki bu mouseleri itopya vatan gibi yerler 200 TL'ye alıyorlar size 300 TL'ye geliyor onlar yapınca ticaret ben yapınca fırsatçı mı oldum madem baş kaldırmak istiyorsunuz bana değil öyle yerlere baş kaldırın konuyu da salın aldım çünkü mouseyi
Sen ne ticaretinden bahsediyorsunuz. Ticaret için vermiş olduğu bir vergi yok, bunun adı ticaret değildir, bu bildiğimiz fırsatçılık. Madem sen insanlara baş kaldırın diyorsun o zaman indirimli halini alsın zaten insanlar sen indirimli halinin üstüne 50 tl daha eklediğinde yaptığın şey fırsatçılık oluyor.

At gözlüğünü atmalısınız arkadaşlar .Mantıken hızlı olan alır. İhtiyacı olanın gerçekten ihtiyacı olsaydı sabah 8 de orada olurdu.
Hele sen zaten..
1- Sabah 8'de işe, okula, derse giden var adam onu nasıl alsın?
2- 17 yaşında ihtiyacı olan insanlar çıkıp sabah yasak varken nasıl alsın? Sen çıkart bi at gözlüğünü

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Hayatımda gördüğüm en boş insanlar konuya toplanmış bu bir kampanya hızlı olan kazanır ürünü satın aldıktan sonra istediğini yapar ister satar ister kullanır ihtiyacı olan adamın hızlı davranıp alması gerekirdi kendi problemi 250 liraya mouse almak isteyen birisinin 50-60 lira farkı ödeyemeyeceğini sanmıyorum ve hakkını helal etmeyenler falan gördüm cidden şaka mısınız siz ne hakkınız var da helal etmiyorsunuz adam senin elinden mi aldı senin yavaşlığın senin hatan hızlı olsaydın alırdın

Rinqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enis Günenç
Hayatımda gördüğüm en boş insanlar konuya toplanmış bu bir kampanya hızlı olan kazanır ürünü satın aldıktan sonra istediğini yapar ister satar ister kullanır ihtiyacı olan adamın hızlı davranıp alması gerekirdi kendi problemi 250 liraya mouse almak isteyen birisinin 50-60 lira farkı ödeyemeyeceğini sanmıyorum ve hakkını helal etmeyenler falan gördüm cidden şaka mısınız siz ne hakkınız var da helal etmiyorsunuz adam senin elinden mi aldı senin yavaşlığın senin hatan hızlı olsaydın alırdın
Alsın kullansın, alıp üstüne para koyarak satmasına dicaret diyor? Ticaret belgesi yok, 2. el ürün de değil.. Hadi tamam aldın sattın diyelim, sonrasında gelip neden "Bu firmalar arttırıyor fiyatını!" diye kendini savunmaya çalışıyor? Üstüne 50TL daha eklemese GERÇEKTEN indirimle alacak o cihazı. Gerçekten etik bir davranış olduğunu savunuyor olamazsın.

majorw0w

80+ Silver
Böyle insanlara her şey müstahak umarım ekran kartı lazım olur bulamassınız kalvye lazım olur 2 katını odersiniz ram bozulur gider 2k para verirsiniz her şey müstahak sizlere.30tl 50tl için utanmadan nasıl kar ederim diyor birde lan dengesiz.
250e satsan kargosu var adam ben ödemem dicek gene aldıgın paraya satıcan adam 250nin üstüne 30tl daha koysa gider 4 gün bekler itopyadan alır 300e zavallı yaratıksınız olum gözümde.
Hocam geçenlerde da md2 için aynısını söyledim ticaret dediler neyse dedim benim gözümde etik değil. Şimdi 50 lira kar için yaptığına bak ben vereyim 50 tl girmesin böyle şeyler içine ekran kartı stoku felan kalmadı böyle fırsatçılar yüzünden e sonra ağlıyorlar neden fiyatlar yüksek diye çoğunu hatırlıyorum konu açarlarsa görecekler o zaman :) Boşver değmez anlamıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu lütfen meşgul etmeyin 50 TL kâr edebilir miyim
50 lira vereyim de birdaha böyle küçük hesaplar peşinde koşma abicim.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ben rival 3 ü satıp kar etmek için değil kullanmak için aldım keşke sende kullanmak için alsadında ihtiyacı olanlat ucuzdan alabilsedi

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Alsın kullansın, alıp üstüne para koyarak satmasına dicaret diyor? Ticaret belgesi yok, 2. el ürün de değil.. Hadi tamam aldın sattın diyelim, sonrasında gelip neden "Bu firmalar arttırıyor fiyatını!" diye kendini savunmaya çalışıyor? Üstüne 50TL daha eklemese GERÇEKTEN indirimle alacak o cihazı. Gerçekten etik bir davranış olduğunu savunuyor olamazsın.
Gerçekten sizi anlamıyorum adam gidiyor hızlı davranıyor satın alıyor o ürün artık onun ister satar ister kullanır bundan size ne?
Hocam geçenlerde da md2 için aynısını söyledim ticaret dediler neyse dedim benim gözümde etik değil. Şimdi 50 lira kar için yaptığına bak ben vereyim 50 TL girmesin böyle şeyler içine ekran kartı stoku felan kalmadı böyle fırsatçılar yüzünden e sonra ağlıyorlar neden fiyatlar yüksek diye çoğunu hatırlıyorum konu açarlarsa görecekler o zaman :) Boşver değmez anlamıyorlar.

50 lira vereyim de birdaha böyle küçük hesaplar peşinde koşma abicim.
Ver kanka 50 lirayı vereyim demekle olmuyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
220Ye aldı 270e satsın adam kargo parası neden versin cebinden 30tl verecek 20tl için küfür yemek de adamın bilecegi iş

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
2. el piyasası sizin yüzünüzden gelişmiyor al-sat yapacak insan korkuyor ya başına iş gelirse diye insanların hevesini kursağında bırakmak dışında bir işe yaradığınız yok lütfen daha fazla uzatma beyniyle düşünemeyen bir insanla tartışmayacağım

hişşt aradan çekil kankan değilim yaşı küçük olan kardeşim. 50 lira için yaptıklarına bak ya :)
Diyosun :D

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
hişşt aradan çekil kankan değilim yaşı küçük olan kardeşim. 50 lira için yaptıklarına bak ya :)
50 TL'ye ver anında gidip iade ederim öyle konuşmakla olmuyor forumda gitsem 50 tl dağıtıyorum desem herkes gelir bana bana der şimdi laf kalabalığı yapıyor herkes

Top Bottom