Neler Yeni

Rival 3ten ne kadar kâr edebilirim

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
kimse almasın ellerinde kalsın 50 yasındaki adam koşa koşa gitti aldı 2.olarak kacırdım iksiinde aldı derslerimden oldum umarım bozuk filan cıkar 50 tl filan kar icin yaptıklarına bak 50 tl isteseler ben veririm aslında kücük paralar icin yaptıklarına bak

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bence sorun 320 TL satılan bir şeyden 100 TL kar elde etmek için sabah kalkıp 1 saat bekleyip mouse alıp satmaya çalışmak. Yani 100 TL için bu yapılmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
ali ensar.s
Neyse artık olan oldu biten bitti artık konu daha fazla uzamasın. Boşuna yazıyoruz bunları..........

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
a
Bence sorun 320 TL satılan bir şeyden 100 TL kar elde etmek için sabah kalkıp 1 saat bekleyip mouse alıp satmaya çalışmak. Yani 100 TL için bu yapılmaz.
aynen o şekil 50 100 tl isteseler veririm valla yaptıkalrına bak

Noxs

80+
kimse almasın ellerinde kalsın 50 yasındaki adam koşa koşa gitti aldı 2.olarak kacırdım iksiinde aldı derslerimden oldum umarım bozuk filan cıkar 50 TL filan kar icin yaptıklarına bak 50 TL isteseler ben veririm aslında kücük paralar icin yaptıklarına bak
küçük insanlar küçük hesaplar yapar knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
ali ensar.s
Ha evet bunu diyorum zaten keşke sadece ihtiyacı olan alsa da sonra dan aklıma geliyor burası türkiye.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
İhtiyacı olanlar alsaydı keşke sizin gibi fırsatçılar değil.
aynen bunun hakkında konu açtım zaten adamın birisi önüme geçti sıramı aldı 2 steel series i de aldı yetmedi diğer bimleri de arattırıp ayırttı alamadım hiçbir yerden. günlerdir bekliyorum 3 dk içinde bitirdiler. parayı toplayabilmek için elimdeki değerli şeyleri satmıştım kulaklık tablet falan hakkımı helal etmiyorum valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
ali ensar.s
aynen bunun hakkında konu açtım zaten adamın birisi önüme geçti sıramı aldı 2 steel series i de aldı yetmedi diğer bimleri de arattırıp ayırttı alamadım hiçbir yerden. günlerdir bekliyorum 3 dk içinde bitirdiler. parayı toplayabilmek için elimdeki değerli şeyleri satmıştım kulaklık tablet falan hakkımı helal etmiyorum valla
Okuyunca ben sinir oldum. Adam 10 tane alsa 1000tl kar edecek ne uğruna ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
230 a satabilirsin. uygundur.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Hayır değil, elini çabuk tutup almış ucuza şimdi ise normal fiyatının 1tık altına satı kar etmeyi amaçlıyor, buna ticaret deniliyordu sanki
Tamam hocam o zaman ülkedeki her şeyi öyle kar koyup satalım bakalım ne oluyor.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Bu yaptığında bir mahsur yok. Sen diğer anlayamadığım insanlar gibi ayırtmamışsın. Hem senden sonra gelen biri mouse var mı dedi mi? Demediyse sen her türlü haklısın. Sabah sabah o sıralara boşa girilmiyor. Zaten alabilecek insan 30-40 TL daha verip alabilir değil mi? DA-MD2 fırsatçıları gibi 1000 TL oranla fiyatı artırmıyorsun. Fiyat hakkında bir bilgim yok fakat fazla yükseltme derim. Alıcı bulamayabilirsin muhtemelen 1 ay sonra rahat çıkar ama.

Top Bottom