rival 600 den prime a geçilirmi ?

S1p1k3

80+
Reaksiyon skoru
5
iyi günler hali hazırda ss rival 600 kullanıyorum yaklaşık 4 seneden beri sol tık nerdeyse herzaman çift tıklama yapmaya başladı son 2 haftadan beri 2.el mouse almayı düşünüyorum bütçem 400 tl aklımdaki mouse steelseries prime kablolu bu mouse u almalımıyım bu paralara 2. elde daha iyi bir şey bulabilirmiyim ? ya da prime dengi veya üstü model mouse söyelerseniz 2. el piyasasını araştırabilirim çok teşşekkürler

400 lıraya prıme bulduysan bence ıyı fıyat ama mouse ne zaman alınmıs nasıl kulanılmıs bunlar onemlı. gııdde haaytsız gıbı lol oynayan bırıden de mouse alma sahsen :D

400 lıraya prıme bulduysan bence ıyı fıyat ama mouse ne zaman alınmıs nasıl kulanılmıs bunlar onemlı. gııdde haaytsız gıbı lol oynayan bırıden de mouse alma sahsen :D
320 tl ye buldum usta sıkntısız diyor kutusu var fatura garanti yok ben bunu pazarlıkla rahat 200 küsürlü rakamlara alırım sana o kadar diyorum :giggle:

ben sahsen yanından bıle gecmem 300 lıralık prıme mouse dan ne hayır gelır. faturasız garantisz birde

usta rival 3 kablosuz nasıldır zamanında rival 110 kullanmıştım elime çok küçük geliyordu ? bu da o kadar küçükmüdür acaba ?

bende rival 3 den rival 600 e gectım gecenkı trendyol ındırmden 465 lıraya aldım ıkıs de bennım ıcın guzel mouse ama rıval 3 rıval 600 e gore kucuk ama elın kucukse bu daha ıyı tabıkıde sankı mouse yok gıbı benım ıcın ıyı bır ozellıkdı mesela bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,298
Üyeler
175,189
Son üye
ahmetinyo
Geri