Neler Yeni

RK 61 Driverı Bulamıyorum

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Bilgehan
Arkadaşlar selam RK61 klavye aldım s/n: 3 ile başlıyor sitesine girdim seri numarasına göre olan driverı indirdim kablolu da bağladım görmüyor cihazı sonrasında baktım açıklama kısmında RGB model için değildir yazıyor RGB model için olan driverı da bulamadım bulan ya da kullanan biri varsa driver linkini atabilir mi teşekkür ederim.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
sagdakininindir reis driver de bisey yok ben indirdimde renk menkte ayarlanmiyor heralde sarj gormek icin indirmistim bulamadim gorunmuyor zaten

Reav

80+ Silver
Arkadaşlar selam RK61 klavye aldım s/n: 3 ile başlıyor sitesine girdim seri numarasına göre olan driverı indirdim kablolu da bağladım görmüyor cihazı sonrasında baktım açıklama kısmında RGB model için değildir yazıyor RGB model için olan driverı da bulamadım bulan ya da kullanan biri varsa driver linkini atabilir mi teşekkür ederim.
Kullanıyorum ama daha önce hiç driverını kurmadım benimkide rgbli model bir deneyeyim kurmayı

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Bilgehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sagdakininindir reis driver de bisey yok ben indirdimde renk menkte ayarlanmiyor heralde sarj gormek icin indirmistim bulamadim gorunmuyor zaten
Hocam sağdaki RK84 diyor burayı diyosanız RK61i indirdim zaten seri numarası 3 için olanı da kurdum fakat rgb modeli desteklemiyormuş yazılım bendeki rgb model
Kullanıyorum ama daha önce hiç driverını kurmadım benimkide rgbli model bir deneyeyim kurmayı
ben bulamadım valla driverını bulabilirsen bir bak hiç bi yerde yok

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
alman olani indircen hocam benimkide rgb alman

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
yok hocam yaptım yine olmadı
valla amazondan aldıysan hangi model aldığına bak sipariş geçmişinden alman ise dediğim driveri indirip kurunca işe yarıyor programı kapat aç farklı sokete tak kabloyu fln ama pil kapalı olunca açılıyor

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Bilgehan
valla amazondan aldıysan hangi model aldığına bak sipariş geçmişinden alman ise dediğim driveri indirip kurunca işe yarıyor programı kapat aç farklı sokete tak kabloyu fln ama pil kapalı olunca açılıyor
pil kapatma modu dediğin off mode mu yoksa G modu mu kombinasyonu ne tam olarak yeni aldım tam bilmiyorum dediğin şeyi

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
klavyenin altından ordaki şeyi kapat işte ortadaki pilde çalışmasın sonra kabloyu sök tak bi program kapalıyken en son programı aç

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Bilgehan
Kanka klavye yazmıyo kablolu bağlayınca neden

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 36