Neler Yeni

Rks Srk 250Rr , Taro Gp1 , Dominar 250D

sooyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail Soylu
(İlk motorum olacak bunu göz önünde bulundurun)
Merhabalar Bi yanda Rks Bi yanda Yuki bi yanda Bajaj şimdi 2 racing 1 naked
250RR arkadaşım önerdi dediki parça kalitesi olarak daha iyi parça bulunurluğusa iyi ben Yuki 250R beğendim hem tip olarak hem hitaben bana daha çok hitap ediyo Dominarıda Geçen gün sanayiye gittiğimde gördüm ustaya sorduğumda çok sağlam yarı yolda bırakmaz kolay kolay sanayyiye girmez dedi satılık olarak sanayiye getirmişler Ustaya Yuki 250Rı söyledim çok sıkıntı sorun çıkarır dedi Dominarıda hoşuma gitmedi değil kabalığı çok iyidi ben burdayım diyodu ama onunda ön tarafını beğenemedim klasik Hint başı kararsız kaldım özellikle Gp1 sahibi olan varsa detaylandırabilir mi ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ben bütçe varsa 2. Elden cb250r öneririm. Yoksa sıfır dominar 250den daha ucuza ikinci elden temiz dominar 400ler bulunabiliyor. Bunu da beğenmezsen d250 ya da n250 öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çinliye hiç bulaşma.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,305
İsim
kadir
İlk motorun, acemilik atacaksın.
Naked bakmanı tavsiye ederim.
NS200 UG bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Arkadaşa katılıyorum 400 cc bulunabildiğini söylemesi hariç. Bulunamaz değil de ilk motoru olacak birine 400cc yolu göstermesi açısından. Bence ilk motoru olacak biri için bu racing 250 likler de fazla. 2. el alınmasını tavsiye ederim. Frenlemedir, manevra, motoru taşıma bunlar önemli hususlar. Herkesin kabiliyeti bir değil neticede. Ben bu zamana kadar toplasan 15 dk anca motor sürmüşümdür, son sürdüğüm Voge 650. Bebek adımlarıyla ilerlemek gerek.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe kısıtlıysa hintlilere bakabilirsin çinli zengin işi :)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşa katılıyorum 400 cc bulunabildiğini söylemesi hariç. Bulunamaz değil de ilk motoru olacak birine 400cc yolu göstermesi açısından. Bence ilk motoru olacak biri için bu racing 250 likler de fazla. 2. el alınmasını tavsiye ederim. Frenlemedir, manevra, motoru taşıma bunlar önemli hususlar. Herkesin kabiliyeti bir değil neticede. Ben bu zamana kadar toplasan 15 dk anca motor sürmüşümdür, son sürdüğüm Voge 650. Bebek adımlarıyla ilerlemek gerek.
Dominar 400 anca mt25 kadar gidiyor. Hatta son hızı mt25'in de altında. Benim de ilk motorum, öyle kafaya geçecek güçte bir motor değil açıkçası. O yüzden ilk motor olarak da olsa ben öneririm. Hatta bugünkü aklım olsa daha büyük cc motorla başlardım. Dominarı satarken piyasa durgun olduğu için piyasanın çok altına sattım.

Düzgün bir eğitim ile kullanılmayacak motor yoktur.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,871
İsim
.
(İlk motorum olacak bunu göz önünde bulundurun)
Merhabalar Bi yanda Rks Bi yanda Yuki bi yanda Bajaj şimdi 2 racing 1 naked
250RR arkadaşım önerdi dediki parça kalitesi olarak daha iyi parça bulunurluğusa iyi ben Yuki 250R beğendim hem tip olarak hem hitaben bana daha çok hitap ediyo Dominarıda Geçen gün sanayiye gittiğimde gördüm ustaya sorduğumda çok sağlam yarı yolda bırakmaz kolay kolay sanayyiye girmez dedi satılık olarak sanayiye getirmişler Ustaya Yuki 250Rı söyledim çok sıkıntı sorun çıkarır dedi Dominarıda hoşuma gitmedi değil kabalığı çok iyidi ben burdayım diyodu ama onunda ön tarafını beğenemedim klasik Hint başı kararsız kaldım özellikle Gp1 sahibi olan varsa detaylandırabilir mi ?
Aralarında en iyi dominar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Dominar 400 anca mt25 kadar gidiyor. Hatta son hızı mt25'in de altında. Benim de ilk motorum, öyle kafaya geçecek güçte bir motor değil açıkçası. O yüzden ilk motor olarak da olsa ben öneririm. Hatta bugünkü aklım olsa daha büyük cc motorla başlardım. Dominarı satarken piyasa durgun olduğu için piyasanın çok altına sattım.

Düzgün bir eğitim ile kullanılmayacak motor yoktur.
İşte top speedle olmuyor o iş, naked dediğimiz zaman az silindir fazla stroke, az devir fazla tork devreye giriyor. Kafaya geçecek güç hiçbirinde yoktur ama 125cc bile 100km saatin üzerine çıkıyor ve en ufak hatanın sonucunu anlatmama gerek yok siz de motorcu olduğunuza göre. Bana kalsa ben de 400-600 ile başlayabiliri gibi duruyor çünkü ne yaptığımın farkındayım ve bilinçli davranıyorum devamlı tetikteyim. Arkadaşın eğitim seviyesini karakterini bilmediğimize göre...

sooyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk motorun, acemilik atacaksın.
Naked bakmanı tavsiye ederim.
NS200 UG bakabilirsin.
Ns200 hiç hoşuma gitmiyo nedense

Ben bütçe varsa 2. Elden cb250r öneririm. Yoksa sıfır dominar 250den daha ucuza ikinci elden temiz dominar 400ler bulunabiliyor. Bunu da beğenmezsen d250 ya da n250 öneririm.

Çinliye hiç bulaşma.
Cb250rın ön tarafı hoşuma gitmiyo yuvarlak diye 400ccde başlangıç olarak fazla olur

Aralarında en iyi dominar.
Bende öyle düşünüyorum 1 hafta öncesine kadar racing dışında bişeye gözüm gitmez diyodum geçen gün işte sanayide karşıma çıktı canlı olarak gördüm baya heybetli bi makina hoşuma gitti

Bütçe kısıtlıysa hintlilere bakabilirsin çinli zengin işi :)
Bütçe 160 bine kadar çıkıyo söylediğim motorlara para yetiyo Rks aslında hiç giresim yok. Yuki taro Gp1 sorun çıkarır dedi sanayi ustası sizin bi tecrübeniz veya görüşünüz varmı yukiye karşı

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Cb250rın ön tarafı hoşuma gitmiyo yuvarlak diye 400ccde başlangıç olarak fazla olur
Cb250r sınıfının en tatlı makinelerinden biri ama tabii ki zevk meselesi. Herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. Bence tip olarak dominardan çok daha güzel bir motor. Bunun yanında dominarda %100 daha sorunsuz, uzun ömürlü bir motor. Daha hafif ve kıvrak olduğu için kullanımı da daha kolay başlangıç için. Yani senin anlayacağın, dominar şu konuda daha iyi denebilecek hiç bir şey yok aslında. Ama sen dominarın tipini daha çok beğenmişsin. Yapacak bir şey yok, deneyip görmekten başka. En azından yakınlarındaki servislerin yorumlarına bak. Bajaj servislerinin çoğu bisikletçiden bozma oluyor. Az bir kısmı iyi denebilecek kalitede. Bir sorun yaşarsan karşında nasıl bir muhatap bulacağını öğrenmiş olursun en azından.

Top Bottom