OnlyEmreks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 686
Benim bilgim yok ama RM alırdım.@HABAR hocama bu sorular.
Bu psu ları 1 den 4 e kadar sıralarmısın sıraladıktan sonra başka sorularım da var.
Tek kişiye soru sormak için konuşma başlat seçeneğini kullanabilirin.
@HABAR hocama bu sorular.
Bu psu ları 1 den 4 e kadar sıralarmısın sıraladıktan sonra başka sorularım da var.
Daha fazla kişinin fikrini alman için demiştir, forumda böyle bir şey yapman doğru değil.Söyledim ama kendisi konu başlat orda yazarım dedi
1-RM750X
2-TX850M
3-RM750
Bence böyle, detaylı bakmadım.
Niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum hocam, yine de sizin takdirinize kalmış.Daha fazla kişinin fikrini alman için demiştir, forumda böyle bir şey yapman doğru değil.
1-RM750X
2-TX850M
3-RM750
Bence böyle, detaylı bakmadım.
Aşırı önemsiz bir özellik ben söylemiştim de. Onu düşünme istersenRm750 daha yeni diye daha fazla ozelliğimi var ? Bazı kişiler öyle dedi kafam karıştı azıcık.
Genel olarak rm750x rm750 nin her şey olarak bir tık üstümü yoksa bazı konularda bazılarında kötümü ya da kötü olduğu konu yok bazı özellikleri eşit bazıları ise iyi mi? ?
Beni ayrıca etiketlemeniz daha iyi olurdu, sıralayacak olursak RMX TXM, RM ve CXM şeklinde olması gerek.
Niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum hocam, yine de sizin takdirinize kalmış.
Niyetinin kötü olduğunu ben de düşünmüyorum, dediğiniz gibi sizi ayrıca etiketlememesi uygun değil yalnızca.Beni ayrıca etiketlemeniz daha iyi olurdu, sıralayacak olursak RMX TXM, RM ve CXM şeklinde olması gerek.
Niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum hocam, yine de sizin takdirinize kalmış.