ikisininde değiştiğini yazdım hocam birde farklı anakartta işlemci ışığının yandığınıda amazonadan işlemci alsam denesem problem devam ederse koşulsuz iade edebilirmiyimanladığım kadarıyla psudan gelen anakart besleme kablonda hata var veya anakartta dedikleri gibi
ramde değiştipc güzel, sorunlu parçayı bulup değiştirmek yeterli belki ram ilavesi olabilir
denedim dediğiniz için ben sadece test amaçlı deneme yaptığınızı düşünmüştüm anladımikisininde değiştiğini yazdım hocam birde farklı anakartta işlemci ışığının yandığınıda amazonadan işlemci alsam denesem problem devam ederse koşulsuz iade edebilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramde değişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
hdjsk dsnjkdwshdjk dsdksdhshi
cdfsd
Peki hocam sizce ne yapmalıyımdenedim dediğiniz için ben sadece test amaçlı deneme yaptığınızı düşünmüştüm anladım
siz yeni aldığınız parçaları söyleyebilirmisinizPeki hocam sizce ne yapmalıyım
Anakart ram ve psusiz yeni aldığınız parçaları söyleyebilirmisiniz
bu üçünü taktığınızda aynı sorun varsa başka bir işlemciyi takıp denediniz miAnakart ram ve psu
deneyemedim hocam para yok onun için amazondan alayım hala problem devam ediyorsa koşulsuz iade alırlarmı diyede sordumbu üçünü taktığınızda aynı sorun varsa başka bir işlemciyi takıp denediniz mi
denendi hocambüyük ihtimal güç kaynağı sorun. aynısı önceden ben de bulunan everest'in 400W Psu da olmuştu, 1 hafta önce anladım onun bozuk olduğunu