TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Son düzenleme:
Onemli bir olay gibi gelmedi roblox kitlesinin playstation kullandigini dusunmuyorumRDC2023'teki açılış konuşması sırasında, Builderman, Roblox 'un Ekim 2023'te PlayStation platformunda satışa sunulacağını duyurdu. Henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmadığı için, oyuncular PlayStation sürümünün muhtemelen Cadılar Bayramı'nda piyasaya sürüleceğini tahmin ediyorlar.
Global kitlede fazladır playstation kullananOnemli bir olay gibi gelmedi roblox kitlesinin playstation kullandigini dusunmuyorum
Gayette büyük bir kesim vardır ps için.Onemli bir olay gibi gelmedi roblox kitlesinin playstation kullandigini dusunmuyorum
roblox dehşet bir oyun playstation da kesinlikle oynarlar adamlar zekiOnemli bir olay gibi gelmedi roblox kitlesinin playstation kullandigini dusunmuyorum
bill gates'in parası biter bunların bitmez agaRobloxun parasi bitti diye yorumladım
şey tr de yaşadığımızı bu kadar belli etmeyelim kanka yurtdışında neredeyse her evde ps5 ps4 var onlar için çerez parasıRoblox kitlesi ailesine yalvararak playsitaion almayı kabul etdirirse oynayabilirler.
Çok da önemli bir haber değil zaten.
Global kitlede fazladır playstation kullanan
Tr roblox diyelim o zamanGayette büyük bir kesim vardır ps için.
Roblox'u yaşı küçük olanlar oynamıyor sadece evet çok küçüklere özel oyunlar mevcut ama çok kaliteli oyunlarda mevcut mesela steamde olan 100tl'ye yaklaşık bir oyunu robloxda ücretsiz şekilde oynuyabiliyorsun kaliteli oyunlarıda çok fazla ve eğlence konusundada iyiler playstion'da vakit harcayabilicekleri güzel oyunlar olabilir.Küçük veletlerin ps nın olduğunu sanmıyorum tabii roblox oynamıyorsa