Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Sanki darboğaz var gibi.Bilgisayarım cyberpunk 2077'yi kaldıracak güçte fakat roblox gibi bir oyunda kasıyor sebebi ne olabillir ? (Dün windowsu eski sürüme çektim)
RTX 2060 RYZEN 5 3500X 16GB Ram ;bilgisayardaki diğer oyunlar hiç darboğaz yapmadı ilk kez robloxta karşılaşıyorumSanki darboğaz var gibi.
Bilgisayarinizin özelliklerini yazar mısınız? Ona göre yorum yapalım.
Roblox'ta başka bir oyuna girer misiniz?RTX 2060 RYZEN 5 3500X 16GB Ram ;bilgisayardaki diğer oyunlar hiç darboğaz yapmadı ilk kez robloxta karşılaşıyorum
Tamamdır girip fotoğrafını atıyorumRoblox'ta başka bir oyuna girer misiniz?
Sebebi ise bazı oyunlarında ping sorunu veya anlık takılma sorunları olabiyor.
Beam NG Drive değerlerim böyle (Yapay zeka trafiği açık)Roblox'ta başka bir oyuna girer misiniz?
Sebebi ise bazı oyunlarında ping sorunu veya anlık takılma sorunları olabiyor.
Bu hangi oyun?Tamamdır girip fotoğrafını atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beam NG Drive değerlerim böyle (Yapay zeka trafiği açık)
Beam NG Drive fizik motoru ile meşhur bir oyunBu hangi oyun?
Dostum sen FPS yi sabitleme yapmadın dimi?Beam NG Drive fizik motoru ile meşhur bir oyun
Tamamdır reis teşekkürlerDostum sen FPS yi sabitleme yapmadın dimi?
İşlemcinin kullanım oranı ekran kartından yüksek.
Hangi grafik ayarında oynuyorsunuz? Yüksek ihtimalle düşük ayarlarda oynuyorsunuz.
Ayarları yükseltin, işleminizi yormayın. Yük ekran kartına binmeli, işlemciye değil.
Düzeldi mi? Aynı işlemi roblox için de yapınız.Tamamdır reis teşekkürler
Reis dediğin gibi ayarları yükselttim fakat işlemci ekran kartından fazla kullanılmaya devam ediyor minecraft windows 10 editionda ray tracinng açık iken işmeci %3-%4 arası kullanılıyor ekran kartı %99 kullanılıyor oyun ile alakalı olabilir mi ?Dostum sen FPS yi sabitleme yapmadın dimi?
İşlemcinin kullanım oranı ekran kartından yüksek.
Hangi grafik ayarında oynuyorsunuz? Yüksek ihtimalle düşük ayarlarda oynuyorsunuz.
Ayarları yükseltin, işleminizi yormayın. Yük ekran kartına binmeli, işlemciye değil.
Maalesef düzelmedi fakat minecraft win 10'da rt açık iken işlemci %3-%4 arası kullanılıyor ekran kartı %99 kullanılıyor oyun ile alakalı olabilir mi ?Düzeldi mi? Aynı işlemi roblox için de yapınız.
Sisteminiz güçlü, bu yüzden düşük grafiğe aldığınız zaman yüksek grafiğe göre daha az fps alıyorsunuz sanırsam.
Rtx açtığınız zaman yük ekran kartına biner. Zaten Minecraft sistemi zorlayan bir oyun değil. İşlemcinizin bu kadar düşük kullanim oranına sahip olması gayet doğal.Reis dediğin gibi ayarları yükselttim fakat işlemci ekran kartından fazla kullanılmaya devam ediyor minecraft windows 10 editionda ray tracinng açık iken işmeci %3-%4 arası kullanılıyor ekran kartı %99 kullanılıyor oyun ile alakalı olabilir mi ?
ilk çekirdek hariç diğer çekirdekler ekran kartından az çalışıyorDüzeldi mi? Aynı işlemi roblox için de yapınız.
Sisteminiz güçlü, bu yüzden düşük grafiğe aldığınız zaman yüksek grafiğe göre daha az fps alıyorsunuz sanırsam.
reis sadece işlemcideki ilk çekirdek ekran kartından fazla kullanılıyor kontrol ettimRtx açtığınız zaman yük ekran kartına biner. Zaten Minecraft sistemi zorlayan bir oyun değil. İşlemcinizin bu kadar düşük kullanim oranına sahip olması gayet doğal.