YØNDAİME 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 1,227 Reaksiyon skoru 213 12 Eylül 2025 #1 goodbyedpi açtım çalışmıyor splitwire dan byedpi açtım oda çalışmıyor warp açtım oda olmuyor ne yapmam lazım şu oyuna girmem için
goodbyedpi açtım çalışmıyor splitwire dan byedpi açtım oda çalışmıyor warp açtım oda olmuyor ne yapmam lazım şu oyuna girmem için
drakathx 80+ Gold Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 8,590 Reaksiyon skoru 2,245 12 Eylül 2025 #2 YØNDAİME yazmış: goodbyedpi açtım çalışmıyor splitwire dan byedpi açtım oda çalışmıyor warp açtım oda olmuyor ne yapmam lazım şu oyuna girmem için Devamı için tıklayın... VPN indir kullan Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 12 Eylül 2025 Bendede goodbyedpi çalışmıyor
YØNDAİME yazmış: goodbyedpi açtım çalışmıyor splitwire dan byedpi açtım oda çalışmıyor warp açtım oda olmuyor ne yapmam lazım şu oyuna girmem için Devamı için tıklayın... VPN indir kullan Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 12 Eylül 2025 Bendede goodbyedpi çalışmıyor
YØNDAİME 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 1,227 Reaksiyon skoru 213 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 drakathx yazmış: VPN indir kullan Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 12 Eylül 2025 Bendede goodbyedpi çalışmıyor Devamı için tıklayın... vpn le çok fazla ping çıkmıyormu diğer uygulamalarda yavaşlıyor
drakathx yazmış: VPN indir kullan Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 12 Eylül 2025 Bendede goodbyedpi çalışmıyor Devamı için tıklayın... vpn le çok fazla ping çıkmıyormu diğer uygulamalarda yavaşlıyor