Benim bütçeyi aşıyor birazcık![]()
Yani Roborock herkesi aşıyor.
Benim bütçeyi aşıyor birazcık![]()
MOP 2 iyidir ailem kullanıyor ev de iki kedi mevcut gayet iş görüyor uygulaması da basit kullanışlı tavsiye ederim.Merhaba, robot süpürge alacaktık ama lidar sensör ve kamera arasında kararsız kaldık. Bunlardan hangisi daha iyi bir sonuç verir yardım edebilir misiniz? Yani Pro + mı yoksa pro mu iyidir?
düz mop2 pro. 2 saatte 600 tl zam gelmiş bu nasıl bir işMOP 2 pro plus mı?
Lidar çok fena bir teknoloji. Odaya koyduğun an odanın %70ini görüyor lidar sayesinde ve dolaştıkça da kusursuz bir oda haritası çıkarıyor. Kameralılar çok daha az bir alanı tespit ediyorlar ve haritayı çıkarmak için çok daha fazla alan dolaşmaları gerekiyor. Kamera iş görür mü görür ama Lidar kesinlikle daha üst bir teknoloji.Merhaba, robot süpürge alacaktık ama lidar sensör ve kamera arasında kararsız kaldık. Bunlardan hangisi daha iyi bir sonuç verir yardım edebilir misiniz? Yani Pro + mı yoksa pro mu iyidir?
Zamanında alt segment kameralı ve onun bir tık üstü lidarlı iki cihaz kullanmıştım ikisinde de vardı bunlar. Bu özellkler çok dandik olmayan her cihazda standart olarak var diye biliyorum.Ben de o yönünü düşündüm ama kameralı sürümde alçaklık hesabı varmış. Ek olarak halıya çıkınca otomatik güç yükseltiyormuş. Kararsız kalmıştım.
Bunun ihtimali vardır ama düşüktür diye düşünüyorum.![]()
Robot süpürgenin çektiği görüntülerin sosyal medyaya düşmesi skandal oldu... Akıllı cihazlara ne kadar güvenmeliyiz? | 9 SORU 9 YANIT
Yapay zekâ destekli akıllı cihazlar sundukları kolaylıklarla artık hayatımızın her alanındalar. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan robot süpürge skandalı gibi...www.hurriyet.com.tr
Böyle bir haber doğru yalan bilemem
Bilgiler için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık.Lidar çok fena bir teknoloji. Odaya koyduğun an odanın %70ini görüyor lidar sayesinde ve dolaştıkça da kusursuz bir oda haritası çıkarıyor. Kameralılar çok daha az bir alanı tespit ediyorlar ve haritayı çıkarmak için çok daha fazla alan dolaşmaları gerekiyor. Kamera iş görür mü görür ama Lidar kesinlikle daha üst bir teknoloji.
Lidarda tek bir dezavantaj var o da robotun yüksekliğini arttırması. Kameralı cihazın sığdığı bazı yerlere lidar çıkıntısı yüzünden lidarlı giremeyebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zamanında alt segment kameralı ve onun bir tık üstü lidarlı iki cihaz kullanmıştım ikisinde de vardı bunlar. Bu özellkler çok dandik olmayan her cihazda standart olarak var diye biliyorum.