İsmiolmayankisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 978
Oyunu şu an PS5'ime indiriyorum ama yine sizlere sormak istedim acaba Rocket League oynanır mı ve sarar mı acaba?
Oyunda kaybettim diye o kadar da sinirlenmem, sabırlı kalmaya çalışıyorum oyunlarda genellikle.sabırlıysan, rekabetçi oyunlarda olabilecek her türlü toxiclige okeysen evet.
rekabetçi bir oyun öyle kafa dağıtıyım diye girmelik değil pek ona göreOyunda kaybettim diye o kadar da sinirlenmem, sabırlı kalmaya çalışıyorum oyunlarda genellikle.
Alışmaya çalışacağım bir şekilde.Kontrolleri yeni başlayan biri için inanılmaz zor . Alışman zor olur
5 dakikada maç atma lüksüne sahip olduğun bir oyun hocam yapma lütfenrekabetçi bir oyun öyle kafa dağıtıyım diye girmelik değil pek ona göre![]()
Katılıyorum maalesef bende aynı durumdayım1500+ saatim var klavyeye alıştım şimdi platstationa alışmaya çalışıyorum aşırı noobum, direk konsoldan alış kesinlikle
yanına öyle birini atıyor ki o 5 dakika sana 5 saat oluyor5 dakikada maç atma lüksüne sahip olduğun bir oyun hocam yapma lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum maalesef bende aynı durumdayım
sarmıyosa quit atıyosun 5 dk ceza lol gibi başında da beklemiyorsun gayet raad oyun5 dakikada maç atma lüksüne sahip olduğun bir oyun hocam yapma lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum maalesef bende aynı durumdayım
Ben quit atmadan bekliyorum ceza da yemiyorumsarmıyosa quit atıyosun 5 dk ceza lol gibi başında da beklemiyorsun gayet raad oyun