Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Connecting Rockstar Games Service yazısında kalıp yanıt vermiyor ve bu hatayı alıyorum
win 10işletim sistemi windows 8 - 8.1 mi? çünkü 8 directx 12 desteklemiyor.
veya daha önce bu hata yoktu da şimdi mi başladı?
win 10
Daha önce kullanmıyordum daha bugün yükledim Gta oynamak için bundan önce birkez yüklemiştim onda oynayabiliyordum sorunsuz
RDR klasörüm yok GTA için olan klasörde de Settings dosyası yokburadaki çözüm olarak işaretlenmiş yöntemi dener misin?Çözüldü: Red Dead Redemption 2 exited unexpectedly hatası
Arkadaşlar oyunum orijinal, Epic Games üzerinden oyunu açarken Rockstar Games'e atıyor ve bu sorunla karşılaşıyorum, kafayı yemek üzereyim. Ekran kartım ve BIOS güncel. Bu hatayı çözen varsa yardım edebilir mi? Sistemim: Gigabyte B450M S2H anakart, Ryzen 5 2600 işlemci, Zotac RTX 2060 ekran kartı.www.technopat.net
Yok OneDrive'ı da silip denedim ekran kartım da güncel evren Gta oynamamı istemiyorsorun onedrive dan dolayı da olabilir yüklüyse kaldırıp dener misiniz?
onun dışında klasik çözümler sunmuş rockstar ekran kartını güncelle vs
windows sürümü ne merak ettim
windows + r winver yazıp bakabilir misin?
son bir şey daha isteyim senden belgeler de launcher klasöründe en son oluşan launcher txt yi atabilir misin ?RDR klasörüm yok GTA için olan klasörde de Settings dosyası yok
Social Clubun klasörünü belgelerden silip bir daha girmeyi dener misin?Connecting Rockstar Games Service yazısında kalıp yanıt vermiyor ve bu hatayı alıyorum
Alıntıyı görüntüle
Kopyalayıp mı atayım bu baya uzun çünküson bir şey daha isteyim senden belgeler de launcher klasöründe en son oluşan launcher txt yi atabilir misin ?
en büyük sayı en son oluşan anlamına geliyor örneğin launcher.09
Dizin boş değil hatası veriyorSocial Clubun klasörünü belgelerden silip bir daha girmeyi dener misin?