Neler Yeni

Rockstar Neden Eski Oyunların Remastered Sürümlerini Çıkarmıyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Remastered yapsalar bile ubisoftun yeni çıkardığı 3 oyuna bedel olur.
Rockstar harbi billurlu firma ha
Acaba gta sa ve vc nin remasteredi nasıl olurdu :) rockstarden tek istediğim şey gta 6 yı çıkarsın yeter birde tek korkum şu gta 6 çıktığında 3070 yeterli olucak mı ? 8gb vram ile

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Acaba gta sa ve vc nin remasteredi nasıl olurdu :) rockstarden tek istediğim şey gta 6 yı çıkarsın yeter birde tek korkum şu gta 6 çıktığında 3070 yeterli olucak mı ? 8gb vram ile
3200g ile gta 6 oynamayı düşünen bne::cry:

Komando41.

80+ Silver
gta vc en sevdiğim oyun keke remasterd gelse bi

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
3200g ile gta 6 oynamayı düşünen bne::cry:
Hocam gta 6 bence big çıkacak oyun dünyasında deprem olucak varya o anı zevkle bekliyor olacağım nedense gta 6 yı oynayamacağım diye korkuyorum allahta umarım sana daha iyilerini nasip etsin.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Hocam gta 6 bence big çıkacak oyun dünyasında deprem olucak varya o anı zevkle bekliyor olacağım nedense gta 6 yı oynayamacağım diye korkuyorum allahta umarım sana daha iyilerini nasip etsin.
Hocam size kötü bir haberim var
Gta 6 o kadar iyi bir oyun olmayabilir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Vallahi ya
Birde gta türk yaması
Üffff
Aynen yaa ne günlerdi be save yapmayı bilmediğimde görevleri yapmadığın için karşı kısıma köprüden filan geçemiyorsun ya hani gta turk te azmı geçtik caps lockla orasan rockstar çok iyi bir şirket 😎
Görev yapmaya başladığımda küçük helikopter görevine kadar her şey normaldi sonra o görevi en az 10 kez denedim geçemeyince saldım direk %100 save atmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam size kötü bir haberim var
Gta 6 o kadar iyi bir oyun olmayabilir.
Neden ki rockstar gamesin kötü bir oyun yapacağını sanmam 1 yıl daha uzatır kendi topuğuna sıkmaz bence :)

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Arkadaşlar Rockstarın Elinde Çok İyi Remastered Olabilecek Oyunlar Varken Neden Remastered Çıkarmıyor ?
Gta Vice City , Gta San Andreas , Max Payne 1,2 , Red Dead Redemption 1 gibi oyunların remastered
Versiyonları Dünyada Milyonlarca Satabilecek Kapasiteye Sahip. Sizce Neden Çıkmıyor ?
adamlar 8 yıl önce bir oyun yapmışlar hayla grafikleri günümüz için yeterli oynanış açısından günümüz oyunlarının çoğundan iyi ve aşırı yüksek sistemlerde istemiyor deli gibi oynanıyor gta 5 şuan oyun yapmalarına gerek yokki parayı kazanıyorlar zaten deli gibi ben gta 5 suyunu çekene kadar herhangi bir gta remaki yada yeni gta oyunu geleceğini sanmam

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,891
İsim
Metehan Akyalı
Şuan GTA 6 için çalışıyorlar fazla yoğunluk nedeniyle çıkaramıyor olabilir
Rockstar'ın bir konuşması gözüme çarpmıştı nerde gördüm hatırlamıyorum.
GTA VI'yı yaptık, fakat şuanda kaldırabilecek teknolojide PC'ler olmadığı için sürmüyoruz falan demişlerdi.
Sallama mı gerçek mi bilemiyorum.
Sallamasyonsa dediğinize katılıyorum. Büyük bir oyun için çalışırken diğerlerinin remasteredı için vakit ayıramıyor olabilirler.

cemtastan2301

80+ Gold
Rockstar'ın bir konuşması gözüme çarpmıştı nerde gördüm hatırlamıyorum.
GTA VI'yı yaptık, fakat şuanda kaldırabilecek teknolojide PC'ler olmadığı için sürmüyoruz falan demişlerdi.
Sallama mı gerçek mi bilemiyorum.
Sallamasyonsa dediğinize katılıyorum. Büyük bir oyun için çalışırken diğerlerinin remasteredı için vakit ayıramıyor olabilirler.
GTA 6 için herkes bir şey söylüyor o yüzden ben pek umursamıyorum ROCKSTAR GAMES açıklama yapmadığı sürece

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom