Neler Yeni

RockStar yanlışlıkla telif haklarına mesaj attım sorun olurmu

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Eymenarthur
Merhaba rockStar bir şey soracaktım email attım yanlisikla hiç fark etmeden telif hakkı için medaj atmışım onlarda cevap yazmışlar bu rockStardan korkmuyor değilim .D kısaca özet atayım mesajdan zaten yazdığım şeyde telif ile ilgili bir şey yoktu onlarda işte buraya telif hakkı dışında bir şey yazmayın telif hakkı için yazmanın gerekenler siralanmis maddeler altindada Aksi takdirde bu size olumsuz bir dava olarak dönebilirdi gibi bir şey yazmışlar sorun olacağını sanmıyorum ama bir sorun yaratırlar mi bana

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Rüveyda Akın
Napcaklar kanka Türkiye'deki Eymen'e Rockstar Games şirketinin çok prestijli telif hakları mailine mail attığı için dava açıyoruz bize 500000 dolar borçlu mu falan mı bunu mu hayal ettin ne yapabilirler

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Napcaklar kanka Türkiye'deki Eymen'e Rockstar Games şirketinin çok prestijli telif hakları mailine mail attığı için dava açıyoruz bize 500000 dolar borçlu mu falan mı bunu mu hayal ettin ne yapabilirler
bir şey yapmiyacaklarini tahmin ediyordum da yinede içim rahatlasin diye bir sorayım dedim

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Abdullah Aydoğdu
Maillerii atsana ben de mail atayım. Siz kimsiniz Eymene şekil şukul yapıuyonuz yazıcam

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bedirhan
Maillerii atsana ben de mail atayım. Siz kimsiniz Eymene şekil şukul yapıuyonuz yazıcam
not olarak: "eymene yanlış yapan bize yanlış yapmıştır ayağınızı denk alın bundan sonra kimse güvende değil (arkada gta 5 online videosu)"
ekle

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,210
İsim
Emir
Gta 6 boykot is coming.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası