Neler Yeni

RODAJDA ARTÇI ALINIR MI ?

zuzuezwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yekta koral
Rs200 motor sahibiyim ve rodaj sürecindeyim artçı almam motor performansını etkiler mi ?

eriston

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
haktan
Rs200 motor sahibiyim ve rodaj sürecindeyim artçı almam motor performansını etkiler mi ?
birkaç yerde almamak daha iyi diye okudum ama ben de yeni rtr200 alacağım ve mecbur eşimle bineceğim o yüzden yormadan kullanırsan sağsalim bir şey olmaz diye umuyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Kullanım kitapçığında herhangi bir ibare bulunmamasına rağmen alınmaması tavsiye edilir. En azından bi 500km kadar almamaya özen gösterin. Daha sonrasında aldığınızda daha dikkatli kullanın.

GirayHan

80+ Platinum
alınmaz. motor hacmi ne olursa olsun farketmez. acil durumlar harici mecbur kalmadığın sürece arkana kimseyi alma.

rodaj bitimine kadar motosikleti tek kullanmaya ve gereksiz sıkıştırmamaya özen göster. rodaj bitim km'si de kitapçıkta ne yazıyorsa o'dur. Bunun dışında kafana göre hareket etmemeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,543
Üyeler
161,303
Son üye
Kumoroko
Top Bottom