Arkadaşlar motorum srk 125r daha cumartesi günü getirdik bayiden ve 28 km de bugün okula bu motorumla gittim rodajda olduğu için 5 6 bin devri geçmiyorum 6 bine ise bilerek yükseltmiyorum arada yanlışlıkla 6 bin oluyor neyse bugün elimden gelmeyen şeylerden ötürü ve yanlışlıkla motorum maymunların pardon sınıftakilerin eline düştü benim gelmem 15 dk sürdü ve bu 15 içerisinde yeni marş bastığım soğuk motorla gazlamişlar maymun arkadaş ben koşa koşa gelirken gözümün içine bakarak motoru 10 bin devire kadar getirdi birde pişkin pişkin 4.viyeste 80 gördüm dedi vitesleri ise 8 bin devirde atmış kısaca motor 15 dk baya zorlandı bunun zararı olurmu olursa ne kadar olur ben dikkat ederek kullanıyorum ama bir ahmaklığım yüzünden olan oldu sağlık olsun bir kereden çok da bir şey olmaz dedim ama sınıftaki diğer çocuklar sen artık rodaj yapma rodajın patladı motoruda hemen sat dediler de 15 dk da bunlar nasıl olabilir sizce cidden motora bir zararı olmuşmudur amacım da 10 15 bine geldiği zaman satmaktı bu km kere gelene kadar bir sıkıntı çıkartırmı