Neler Yeni

Çözüldü✓ Rog G752vsk Bakım Önerisi ?

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Atilla
Elimde Rog G752vsk model bir laptop var. Ankarada bunu profesyonel şekilde macun thermal pad yenilemesi yapabilecek neresi mevcut ?

ConquerorXIV

80+ Gold
Elimde Rog G752vsk model bir laptop var. Ankarada bunu profesyonel şekilde macun thermal pad yenilemesi yapabilecek neresi mevcut ?
al bir mx4 macun kendin yap kimseye güvenme veya forumda güvenilir üyelerden ankara da olup yardımcı olmak isteyen çıkarsa öyle olur.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Uygun mm pad ve macun al kendin yap cidden kolay bir şey bende ilk başta senin gibi düşünüyordum ama abartılacak bir şey yok

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Atilla
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sandığınız kadar kolay değil çok uğraştırıyo bu laptop o yüzden uğraşmak istemiyorum. 0.5 mm pad ve 1 mm almam lazım onun için. Termal macunum var fakat söküp toplaması eziyet.

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Atilla
Thermal macun yenilesem chipsetlerde pad olmasa sorun yaratır mı ki ? Muhtemelen eski koyulan pedler yüksek geldiği için de tam temas da etmiyo olabilir ?

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Atilla
Arkadaşlar bayramda hallettim. Macunları yenileyip sadece ekran kartı chipsetine pad uyguladım sıcaklıklar oyunda 60-70 derece civarına düştü. Birazda fan eğrisini kurcaladım o iş tamam

Top Bottom