Neler Yeni

Rog pugio 2 Silent switch takma problemi

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Arkadaşlar elimde Rog pugio 2 var, kailh silent switchleri takmak istiyorum. Daha önce Huano Blue Shell Pink Dot ve Kailh GM8.0 takarken bir sorun yaşamadım. Ama bu seferki sokete sığmıyor galiba ? Nasıl bir yol izleyebilirim ? İnternette biri taktığını yazmış. Switcleri nasıl takabilirim ? Normal switchlerle farkını ve soketleri aşağıda fotoğrafta paylaştım.

IMG_20231018_083936.jpg

Ekler

• asddd.jpg
    asddd.jpg
    299.1 KB · Hit: 26

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam bir kişinin lafına ne kadar güvenilir siz bilirsiniz tabi ama o mouseta switch değiştirme işi çok kolay, sığmıyorsa sığmıyordur yapacak bir şey yok gibi geldi bana. Çok mu büyük geldi biraz zorlasanız girer gibi mi mesela?

lebron23

80+ Bronze
Dostum, tam da adamına geldin. Aynı mouse a aynı olayı yapmış biri olarak sana şu videoyu öneriyorum. Zımparayla azıcık kenarlardan alırsan giriyor, hiç de sıkıntı olmuyor

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum, tam da adamına geldin. Aynı mouse a aynı olayı yapmış biri olarak sana şu videoyu öneriyorum. Zımparayla azıcık kenarlardan alırsan giriyor, hiç de sıkıntı olmuyor

Tamamdır, deneyip yazacağım. Çok teşekkürler.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Switchi neden değiştiriyorsunuz bu arada keyfi mi?
Ses annemi rahatsız ediyor kulak problemi var ondan silent'a geçeceğim, onun dışındakiler bozuldukça değiştiriyorum. Kailh'ler tam bozulmadı ama çok seslilerdi o yüzden pink dot aldım(şuan aktif kullanıyorum).Mouse'un kendi omron switchleri ve yedek switchleri ise bozuldu. Çift tıklama, basılı kalma vs problemleri vardı.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ses annemi rahatsız ediyor kulak problemi var ondan silent'a geçeceğim, onun dışındakiler bozuldukça değiştiriyorum. Kailh'ler tam bozulmadı ama çok seslilerdi o yüzden pink dot aldım(şuan aktif kullanıyorum).Mouse'un kendi omron switchleri ve yedek switchleri ise bozuldu. Çift tıklama, basılı kalma vs problemleri vardı.
Ben de azımsanmayacak kadar kullandım mouse ile birlikte gelen switchleri, ne kadar sürede bozuldu sizinkiler.
Annenize geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Ben de azımsanmayacak kadar kullandım mouse ile birlikte gelen switchleri, ne kadar sürede bozuldu sizinkiler.
Annenize geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin.
Teşekkürler, oynadığım oyuna göre değişiyor. Kailh'ler bozulmadı mesela. omronlar 1 yıl vs dayandı. Yanında gelenler hiç olmasada olurdu

lebron23

80+ Bronze
ben de switchler 3-4 senedir hala bozulmadı. ama o kadar oyun oynamıyorum. silent switch i kütüphanede kullanım için almıştım.
elimde fazladan 10 tane swtich var. makul bir fiyata bırakabilirm.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
ben de switchler 3-4 senedir hala bozulmadı. ama o kadar oyun oynamıyorum. silent switch i kütüphanede kullanım için almıştım.
elimde fazladan 10 tane swtich var. makul bir fiyata bırakabilirm.
Yok aldım zaten çoktan, sadece takamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin ... kurban kardeş.
1697640138249.jpeg
1697641209562.jpeg
1697641223419.jpeg

Son düzenleme:

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M