M Mvnmt35 80+ Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 307 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Mehmet 10 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba iade kampanyasi ile birlikte 3000 tl civarına geliyor istediğim özellikler tam boyut bilek desteği birde switch kalitesi uzun yıllar kullanacağım bir şey sesli klavye sevmiyorum red ayarında bir şey lazım
Arkadaşlar merhaba iade kampanyasi ile birlikte 3000 tl civarına geliyor istediğim özellikler tam boyut bilek desteği birde switch kalitesi uzun yıllar kullanacağım bir şey sesli klavye sevmiyorum red ayarında bir şey lazım
M Mvnmt35 80+ Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 307 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Mehmet 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpük www.gaming.gen.tr Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Temmuz 2024 Arkadaşlar indirim almış biraz alınır mı? bir haber verebilirmisiniz
ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpük www.gaming.gen.tr Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Temmuz 2024 Arkadaşlar indirim almış biraz alınır mı? bir haber verebilirmisiniz
Z zeuswishing 80+ Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 65 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Buğra Temel 30 Temmuz 2024 #3 Aldınız mı hocam? Ben de 3.5k TL ye aldım ama faturayı geç kestikleri için geri ödeme alamayacağım. İade mi etsem diye düşünüyorum.
Aldınız mı hocam? Ben de 3.5k TL ye aldım ama faturayı geç kestikleri için geri ödeme alamayacağım. İade mi etsem diye düşünüyorum.