Rapor edildine mal adamsın la
Derdini inglizce anlatsana Türkçeni anlayamıyorum.Stock bahsediyorum
Onu anlatsam dilin kekekler seninDerdini inglizce anlatsana Türkçeni anlayamıyorum.
O11' in hava akışı P500A ile denk sayılır FULL iken. Lakin o kasayı FULL yapana kadar zaten 3000 liraları geçecek bu piyasada.Rog helios veya p500a alıcağıma lian li pc-o11 xl rog alırdım daha iyi hava akışı diye biliyorum full fan varken ve doğru setup yapılınca
6 Adet sistemde kullandım sorunsuz çalışıyor.Yok hocam sağolun
Senin çekirge fazla zıplamış.6 Adet sistemde kullandım sorunsuz çalışıyor.
o11 mi o11 xl mı ? Arada fark var yinedeO11' in hava akışı P500A ile denk sayılır FULL iken. Lakin o kasayı FULL yapana kadar zaten 3000 liraları geçecek bu piyasada.
O soruyu sıradaki ay soracağım benim için ön bilgi oldu bunlar. PSUlar hakkındaki görüşümü belli ettim. Ama karar yokAdam sorusu psu biz resmen case forum sohbete getirdik
Sana göre oluyor hocamo11 mi o11 xl mı ? Arada fark var yinede
Bide daha pahalı , performans olarak aynı tamam ama sadece performans olarak. Bugatti chiron ile tesla roadster da aynı performansta ama arada 15 kat fiyat farkı var dolar olarak. Tasarım farkı aşırı önemli lian li pc-o11 xl ı doldurunca dünyanın en güzel gözüken kasalarından biri oluyor
Tasarım kişiye bağlı ben full cam kasaları çok sevmiyorum. Biraz daha TANK gibi görünmesi lazım benim için. O yüzden P500A aldım meselao11 mi o11 xl mı ? Arada fark var yinede
Bide daha pahalı , performans olarak aynı tamam ama sadece performans olarak. Bugatti chiron ile tesla roadster da aynı performansta ama arada 15 kat fiyat farkı var dolar olarak. Tasarım farkı aşırı önemli lian li pc-o11 xl ı doldurunca dünyanın en güzel gözüken kasalarından biri oluyor