Neler Yeni

Rog Strix 750W PSU Alınır mı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rog helios veya p500a alıcağıma lian li pc-o11 xl rog alırdım :D daha iyi hava akışı diye biliyorum full fan varken ve doğru setup yapılınca

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Rog helios veya p500a alıcağıma lian li pc-o11 xl rog alırdım :D daha iyi hava akışı diye biliyorum full fan varken ve doğru setup yapılınca
O11' in hava akışı P500A ile denk sayılır FULL iken. Lakin o kasayı FULL yapana kadar zaten 3000 liraları geçecek bu piyasada.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O11' in hava akışı P500A ile denk sayılır FULL iken. Lakin o kasayı FULL yapana kadar zaten 3000 liraları geçecek bu piyasada.
o11 mi o11 xl mı ? Arada fark var yinede

Bide daha pahalı , performans olarak aynı tamam ama sadece performans olarak. Bugatti chiron ile tesla roadster da aynı performansta ama arada 15 kat fiyat farkı var dolar olarak. Tasarım farkı aşırı önemli lian li pc-o11 xl ı doldurunca dünyanın en güzel gözüken kasalarından biri oluyor

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Adam sorusu psu😂 biz resmen case forum sohbete getirdik
O soruyu sıradaki ay soracağım benim için ön bilgi oldu bunlar. PSUlar hakkındaki görüşümü belli ettim. Ama karar yok 🙄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide daha pahalı , performans olarak aynı tamam ama sadece performans olarak. Bugatti chiron ile tesla roadster da aynı performansta ama arada 15 kat fiyat farkı var dolar olarak. Tasarım farkı aşırı önemli lian li pc-o11 xl ı doldurunca dünyanın en güzel gözüken kasalarından biri oluyor
Sana göre oluyor hocam 🙂

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Tasarım kişiye bağlı ben full cam kasaları çok sevmiyorum. Biraz daha TANK gibi görünmesi lazım benim için. O yüzden P500A aldım mesela :D

Ayrıca o tür kasalarda kablolama pek iyi olmuyor ama XL modelinde nasıl bilmiyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O11 XL çok güzel cidden paran varsa al