Rog strix Gtx 1650 super oc gaming

Hocam gayet iyi bir kart hayırlı olsun.

Gerçektenmi bazıları rx580 daha iyi diyor bazıları 1660s al diyor yarın eğer iade edebilirsem babama yalvarıp 1660s almaya çalışcam sence çok fark varmıdır
Rx580 ler bitcoin için üretilmiş bir kart diyebilirim :)

İnş yarın iade edebilirim hiç kargo gelmeden yoksa indirimi kaçırırım bu sefer iade edemem :(
Az önce tekrar kontrol ettim ve vatanda bilgisayar bileşenlerinde %18 Kdv indirimi sayfasından MSI ventus 1660 Super modeline baktığında fiyatının 1756 tl olduğunu göreceksin.Farklı kartlara yönelme direk o kartı al bence.

Az önce tekrar kontrol ettim ve vatanda bilgisayar bileşenlerinde %18 Kdv indirimi sayfasından MSI ventus 1660 Super modeline baktığında fiyatının 1756 tl olduğunu göreceksin.Farklı kartlara yönelme direk o kartı al bence.
Öyle yapıcam nasıl görmedim sence daha kargoya verilmedi kart 31 marta kadar iade yaparlarmı veya iade ederlermi

Arkadaşlar rog strix gtx 1650 super oc gaming ekran kartı aldım sizce nasıl daha gelmedi iade edebilirim ona göre başka ekran kartları önerebilirsiniz not:1700 TL aldım vatan indiriminden
Merhaba arkadaşım bence çok iyi bir ürün almışsın değiştirme en mantıklısı bu fiyat aralığında asus kaliteli marka zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,543
Üyeler
190,595
Son üye
enisdgr
Geri