Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Rog Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Klavye TR/EN 4399₺/4199₺

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kemal Gençer
Klavyeyi gaming.gen.tr den 2 Kasım'da Türkçe 5199₺'ye aldım. Bu zamandan beri fiyatını da ara ara takip ediyorum şu an gördüğüm en düşük fiyatta. Akakçe'de hemen hemen bir süredir bu fiyatlarda görüyorsunuz o gördüğünüz İngilizce olan, o biraz daha ucuz o yüzden. Klavyeden memnunum, asusun 70 milyon tıklama ömürlü nx snow switchleri var, üstelik switchler Hot-swappable. Almayı düşünenler varsa daha ucuza bulabileceklerini zannetmiyorum.

Asus'un klavye hakkında bilgiler veren resmi sitesi:

Sinerji TR olan 4399₺

İncehesap EN olan 4199₺

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Joga Bonito
Gaming Gecesinden Asus ROG Strix Scope NX Red Switch RGB Wireless Deluxe almıştım 3.100 TL 2 hafta önce. o zaman 4 bine bile yoktu. ben 3.100 TL ye almıştım şimdi 3.400 e satıyor incehesap. çok memnunum bu arada.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Kullanıyorum ve mutsuzum çünkü çok sorunu var arada çift basıyo wifi alanı çok az. Stok bitsede garantiye göndersem üst model bişi gönderirler diye bekliyorum.
B3nde aldım iade ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Klavyeyi gaming.gen.tr den 2 Kasım'da Türkçe 5199₺'ye aldım. Bu zamandan beri fiyatını da ara ara takip ediyorum şu an gördüğüm en düşük fiyatta. Akakçe'de hemen hemen bir süredir bu fiyatlarda görüyorsunuz o gördüğünüz İngilizce olan, o biraz daha ucuz o yüzden. Klavyeden memnunum, asusun 70 milyon tıklama ömürlü nx snow switchleri var, üstelik switchler Hot-swappable. Almayı düşünenler varsa daha ucuza bulabileceklerini zannetmiyorum.

Asus'un klavye hakkında bilgiler veren resmi sitesi:

İtopya TR olan 4599₺

İncehesap EN olan 4199₺

NX switch beş para etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Th80 alın geçin bu paraya asusla falan uğraşılmaz.

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kemal Gençer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NX switch beş para etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Th80 alın geçin bu paraya asusla falan uğraşılmaz.
Asusla neden uğraşacaksın başkan klavyeyi al kullan. Switchlerine neden beş para etmez dedin bunu açar mısın.

dosojin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
sedo
Gaming Gecesinden Asus ROG Strix Scope NX Red Switch RGB Wireless Deluxe almıştım 3.100 TL 2 hafta önce. o zaman 4 bine bile yoktu. ben 3.100 TL ye almıştım şimdi 3.400 e satıyor incehesap. çok memnunum bu arada.

Kasımda 1400 e ASUS ROG Strix Scope RX RED aldım kablolu Rx switch Nxden daha iyi her ne kadar kablolu da olsa​

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Asusla neden uğraşacaksın başkan klavyeyi al kullan. Switchlerine neden beş para etmez dedin bunu açar mısın.
Şu gönderide bile 5 tane yorum var ikisi gömmüş asusu nx switchler cherry varyantı sayılabilecek kötü kalitede switchler çünkü RXler de bir tık daha iyi sadece. Zahmet olmuşlar da PBT keycap koymuşlar sonunda klavyelerine

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kemal Gençer
Şu gönderide bile 5 tane yorum var ikisi gömmüş asusu nx switchler cherry varyantı sayılabilecek kötü kalitede switchler çünkü RXler de bir tık daha iyi sadece. Zahmet olmuşlar da PBT keycap koymuşlar sonunda klavyelerine
Bahsettikleri benim attığım model değil. Markaların kötü malları olabilir. Teknoloji kanalı aç inceleme videoları çek seni de izleyelim reis. Paylaştığım klavye hakkında teknoloji kanallarındaki incelemeler hep olumlu yönde. Hissiyatı, sesi, ergonomisi, kasası, kalitesi oldukça premium hissettiriyor. Sen th80 tercih edersin ben scope II 96.

dosojin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
sedo
Hocam hep böyle değişik önerilerin var adamlar full klavye kullanmak istiyor belki de sen ne önermişsin. Ayrıca asusun bazı modellerinde sıkıntı varsa senin önerdiğin marka ve modellerde daha çok sıkıntı var senin önerdiğin 2 siparişimin 2 sinde de sıkıntı çektim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Bahsettikleri benim attığım model değil. Markaların kötü malları olabilir. Teknoloji kanalı aç inceleme videoları çek seni de izleyelim reis. Paylaştığım klavye hakkında teknoloji kanallarındaki incelemeler hep olumlu yönde. Hissiyatı, sesi, ergonomisi, kasası, kalitesi oldukça premium hissettiriyor. Sen th80 tercih edersin ben scope II 96.
Switchleri premium değil. Ergonomi olarak normal her yerde görebileceğin bir ergonomiye sahip. Kasası fiyatına göre yeterli kalitede değil keza keycapleri de ucuz hissettiriyor. Burada objektif olarak bakıldığında 4.5k gibi bir fiyata çok daha iyi ve üstün özelliklerde alternatifler mevcutken tercih edilmesini doğru bulmuyorum ben. İnceleme videolarına vesaire gerek yok hatrı sayılır süredir klavyelerle iç içeyim alıp modluyorum ve elime geçtikçe deneme imkanım oluyor. Benim Scope ii 96 için söyleyeceklerim bu kadar almak isteyen varsa bunları göz önünde bulundurarak alsın

Top Bottom