Kemal_Bey
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 165
- İsim
- Kemal Gençer
Klavyeyi gaming.gen.tr den 2 Kasım'da Türkçe 5199₺'ye aldım. Bu zamandan beri fiyatını da ara ara takip ediyorum şu an gördüğüm en düşük fiyatta. Akakçe'de hemen hemen bir süredir bu fiyatlarda görüyorsunuz o gördüğünüz İngilizce olan, o biraz daha ucuz o yüzden. Klavyeden memnunum, asusun 70 milyon tıklama ömürlü nx snow switchleri var, üstelik switchler Hot-swappable. Almayı düşünenler varsa daha ucuza bulabileceklerini zannetmiyorum.
Asus'un klavye hakkında bilgiler veren resmi sitesi:
Sinerji TR olan 4399₺
İncehesap EN olan 4199₺
Asus'un klavye hakkında bilgiler veren resmi sitesi:
ROG Strix Scope II 96 Wireless | Gaming keyboards|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
ROG Strix Scope II 96 Wireless gaming keyboard with tri-mode connection, streamer hotkeys, multifunction controls, hot-swappable pre-lubed ROG NX mechanical switches, ROG keyboard stabilizers, PBT doubleshot keycaps and silicone dampening foam, three tilt angles, and wrist rest
rog.asus.com
Sinerji TR olan 4399₺
Asus ROG Strix Scope II 96 ROG NX Snow Switch Hot-Swap Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
Asus ROG Strix Scope II 96 ROG NX Snow Switch Hot-Swap Kablosuz Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
İncehesap EN olan 4199₺
ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless ROG NX Snow Switch Mekanik RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Son düzenleme: