Neler Yeni

Romantik Anime Önerisi

aqsg

80+
Reaksiyon skoru
28
merhabalar.Witch Craft Works animesini yeni bitirdim ve bayağı bir hoşuma gitti. Romantik saran bir anime önerecek varmı? (Alya Sometimes Hides Her Feeling Russian'ı daha yeni bitirdim önerecekseniz haberiniz olsun.)

horimiya ve I want to eat your pancreas benim hoşuma gitmişti bunları izleyebilirsin

Hangi romantizim animelerini izlediniz?
Witch Craft Works'u Instagram'da bir reelste görmüştüm izleyeyim dedim sarınca bitirdim sonra Alya Sometimes Hides Her Feeling Russian'ı bitirdim 1 saat falan oldu bitireli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

horimiya ve I want to eat your pancreas benim hoşuma gitmişti bunları izleyebilirsin
Tamamdır Horimiya'ya başlıyorum o zmaan teşekkürler

oregairu

love is war

boku dake ga inai machi

Kaichou wa Maid-sama
Kimi no Na wa
Koe no Katachi
Shigatsu wa Kimi no Uso
Sakurasou no Pet na Kanojo
Darling in the FranXX
horimiya

kusuriya no hitorigoto .
Horimiya'dan başlayacağım teşekkür ederim

Witch Craft Works'u Instagram'da bir reelste görmüştüm izleyeyim dedim sarınca bitirdim sonra Alya Sometimes Hides Her Feeling Russian'ı bitirdim 1 saat falan oldu bitireli

Tamamdır Horimiya'ya başlıyorum o zmaan teşekkürler

Horimiya'dan başlayacağım teşekkür ederim
oregairu da iyidir . izlemediysen önce onu izleyebilirsin.

rental girlfriend iyide ana karakter çöp :) onun yüzüne izlenmiyor seri

Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita. Mini romantik komedi serisi. Çevirirken bayağı keyif almıştım.

rental girlfriend iyide ana karakter çöp :) onun yüzüne izlenmiyor seri
Ana karakter, ara sıra büyük adımlar atıyor ya, o biraz kurtarıyor onu. :D Yinede 4. Sezonda bir sonuca ulaşır ve anime biter diye düşünüyorum. Şu kızda baksın artık, çocuk kendini yırtacak, Hala uzatıyor işi.

merhabalar.Witch Craft Works animesini yeni bitirdim ve bayağı bir hoşuma gitti. Romantik saran bir anime önerecek varmı? (Alya Sometimes Hides Her Feeling Russian'ı daha yeni bitirdim önerecekseniz haberiniz olsun.)
darling in the franxx

biraz geç oldu ama bunny girl senpai olabilir güzel anime en lyl romantizm animesi olabilir ayrıca filmi vs var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,788
Üyeler
173,552
Son üye
İddı
Geri