Witch Craft Works'u Instagram'da bir reelste görmüştüm izleyeyim dedim sarınca bitirdim sonra Alya Sometimes Hides Her Feeling Russian'ı bitirdim 1 saat falan oldu bitireliHangi romantizim animelerini izlediniz?
Tamamdır Horimiya'ya başlıyorum o zmaan teşekkürlerhorimiya ve I want to eat your pancreas benim hoşuma gitmişti bunları izleyebilirsin
Horimiya'dan başlayacağım teşekkür ederimoregairu
love is war
boku dake ga inai machi
Kaichou wa Maid-sama
Kimi no Na wa
Koe no Katachi
Shigatsu wa Kimi no Uso
Sakurasou no Pet na Kanojo
Darling in the FranXX
horimiya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kusuriya no hitorigoto .
oregairu da iyidir . izlemediysen önce onu izleyebilirsin.Witch Craft Works'u Instagram'da bir reelste görmüştüm izleyeyim dedim sarınca bitirdim sonra Alya Sometimes Hides Her Feeling Russian'ı bitirdim 1 saat falan oldu bitireli
Tamamdır Horimiya'ya başlıyorum o zmaan teşekkürler
Horimiya'dan başlayacağım teşekkür ederim
rental girlfriend iyide ana karakter çöp3D Kanojo: Real Girl
Boku wa Tomodachi ga Sukunai
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Jaku-Chara Tomozaki-kun
Kanojo, Okarishimasu
Keikenzumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai suru Hanashi.
Masamune-kun no Revenge
Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken
Suki na Ko ga Megane wo Wasureta
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
Yumemiru Danshi wa Genjitsushugisha (sadece ilk bölümleri güzel ama yinede atmak istedim.)
Fuufu Ijou, Koibito Miman.
Ana karakter, ara sıra büyük adımlar atıyor ya, o biraz kurtarıyor onu.rental girlfriend iyide ana karakter çöponun yüzüne izlenmiyor seri
darling in the franxxmerhabalar.Witch Craft Works animesini yeni bitirdim ve bayağı bir hoşuma gitti. Romantik saran bir anime önerecek varmı? (Alya Sometimes Hides Her Feeling Russian'ı daha yeni bitirdim önerecekseniz haberiniz olsun.)
biraz geç oldu ama bunny girl senpai olabilir güzel anime en lyl romantizm animesi olabilir ayrıca filmi vs varmerhabalar.Witch Craft Works animesini yeni bitirdim ve bayağı bir hoşuma gitti. Romantik saran bir anime önerecek varmı? (Alya Sometimes Hides Her Feeling Russian'ı daha yeni bitirdim önerecekseniz haberiniz olsun.)